Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sharpilta näyttävät Star Wars -puhelimet – vain rajatuille markkinoille

Sharp on yhdessä japanilaisen operaattori SoftBankin kanssa julkaissut kaksi todella makeaa Star Wars -puhelinta. Tähtien sota -aiheisilla puhelimilla tietysti hehkutetaan paitsi koko mahtavaa elokuvasarjaa, myös joulukuun puolivälissä julkaistavaa uutta Rogue One: A Star Wars Story -elokuvaa.

Sharpin puhelimesta on luonnollisestikin olemassa kaksi versiota, toinen Voiman pimeälle puolelle ja toinen valoisalle puolelle.

Molempien laitteiden Tähtien sota -mausteet ovat varsin kattavat, eli koko käyttöliittymä on elokuvasarjan hengessä toteutettu liikkuvia taustakuvia myöden, ja X-Wingit ja TIE Fighterit ovat tietysti edustettuina. Lisäksi esiasennettuna on videosovellus, joka näyttää The Force Awakens -elokuvaa, ja teemaan sopivia emojejakin löytyy.

Puhelimet eivät tekniikaltaan suinkaan ole mitään huttua, vaan varustukseen kuuluvat muun muassa 5,3-tuumainen Full HD -tarkkuuden IGZO-näyttö, Snapdragon 820 -suoritin, kolmen gigatavun RAM-muisti, 3000 milliampeeritunnin akku ja 22,6 megapikselin takakamera. Lisäksi puhelimet ovat IP58-luokiteltuja, eli vedenkestäviä.

Puhelimien ennakkotilaus käynnistyy tänään ja toimitukset 2. joulukuuta, mutta valitettavasti tosiaan vain Japanissa.