Pelattavaa viikonlopuksi? Segan uusi Sonic-peli nyt ladattavissa Android- ja Apple iOS -laitteille

Sega on viime vuosina julkaissut App Storessa ja Google Playssä lukuisia Sonic-pelejä ja nyt lista on saamassa jatkoa Sonic Forces: Speed Battlesin muodossa. Kyse on auto-runner-tyyppisestä päättymättömästi juoksupelistä, jossa pelaajan tarkoitus on perinteiseen Sonic-tyyliin kerätä mahdollisimman monta sormusta matkan varrelta.

Poiketen vanhoista Sonic-peleistä, tarjoaa Sonic Forces: Speed Battles uutena ominaisuutena ”ryöstölaatikot” (eng. loot boxes), jotka ovat viime vuonna julkaistun Overwatchin jälkeen tulleet vakio-ominaisuudeksi useisiin peleihin.  Käytännössä ryöstölaatikot ovat pelin edetessä saatavia virtuaalisia palkintoja, jotka arvotaan erikseen kunkin pelaajan kohdalla.

Ryöstölaatikoiden lisäksi toinen Sonic Forces: Speed Battlesin uusi ominaisuus on PvP-moninpeli, jossa useampi pelaaja kilpailee yhtä aikaa kentän läpäisystä. Pelattavina hahmoina ovat Sonicin lisäksi klassiset Sonic-universumin hahmot, kuten Amy, Tails, Knuckles, Shadow, Rogue, Omega ja Vector.

Monien muiden mobiilipelien tapaan Sonic Forces: Speed Battles sisältää huomattavan määrän mikromaksuja ja pelin yhtäjaksoista pelaamista on rajoitettu. Ilman mikromaksujen maksamista peli lukittautuu tietyn pelijakson jälkeen ja avautuu uudelleen ajastimen nollauduttua. Samoin pelissä ansaittavat ryöstölaatikot on mahdollista avata rahalla, jolloin etenemistä voi huomattavasti nopeuttaa.

Jos Sonicin uudet seikkailut kiinnostavat, on Sonic Forces: Speed Battles ladattavissa ilmaiseksi iOS:lle ja Androidille. Pelin tuore julkaisutraileri on nähtävissä alta.