Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin uusin älykello on kaunista katsottavaa: Apple Watch kalpenee

Samsungin uusin Gear S2 Classic -älykellomalli ei tuo mukanaan uusia teknisiä ominaisuuksia mutta kellon ulkoinen olemus on muuttunut asteen elegantimmaksi. Ruusukultaineen värivaihtoehto tekee kellosta entistä houkuttelevamman vaihtoehdon myös naisten makuun. Kello on päällystetty 18 karaatin ruusukultapinnoitteella. Uudessa versiossa ranneke on aitoa nahkaa.

Samsung on onnistunut kellon muotoilussa erinomaisesti. Pahin kilpailija Apple Watch noudattelee tyystin erilaista muotokieltä. Syksyllä Applelta odotetaan kellosta toista versiota, jonka odotetaan uudistavan myös kellon muotoilua. Watch on saanut osakseen arvostelua vähemmän rannekellomaisesta muotoilusta.

Apple ilmoitti vastikään Watch -älykellonsa hinnan laskemisesta. Nyt Watchin saa halvimmillaan 379 eurolla. Samsungin Gear S2 Classic ruusukultaisena versiona maksaa 499 euroa.

Katseet kohdistuvat HTC:n kelloon

Älykellomarkkinoilla eletään juuri nyt suvantovaihetta. Yksi kiinnostavimmista tulevista uutuuksista on Apple Watchin ohella HTC:n älykellomalli, jonka julkaisua on odotettu jo jonkin aikaa. Tämän hetken vahvistamattomien tietojen mukaan HTC:n älykello tulee huhtikuun aikana.