Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin uusin aktiivisuusranneke julki: Toimii itsenäisenä musiikkisoittimena

Samsungin ensimmäinen aktiivisuusranneke Gear Fit on saanut seuraajan kahden vuoden odotuksen jälkeen. Gear Fit2:n erikoisuutena on se, että laite toimii täysin itsenäisenä musiikkisoittimena. Käyttäjä tarvitsee kuunteluun bluetooth-kuulokkeet.

Fit2 tulee tarjolla kahdessa eri koossa, mikä parantanee rannekkeen istuvuutta eri kokoisissa ranteissa. Laite näyttää ulkoisesti enemmän älykellolta kuin aktiivisuusmittarilta. Materiaalivalinnat ovat korkeatasoiset, sillä Fit2:ssa on alumiinia, polykarbonaattia ja näyttöä suojaa Gorilla Glass 3. 

Samsungin uutuusrannekkeessa on kaareutuva 1,5 tuuman näyttö. Keskusmuistia on puoli gigatavua ja tallennusmuistia neljä gigatavua, mikä riittää varsin mainiosti musiikin lataamiseen.

Sisäänrakennettu gps ja rannesykkeen mittaus

Gear Fit2:ssa on sisäänrakennettu gps, joten käyttäjän ei tarvitse kantaa juoksulenkillä mukanaan älypuhelinta. Ranneke pitää sisällään myös korkeuspainemittarin ja se mittaa sykkeen ranteesta. Käyttäjä voi juoksulenkillään seurata karttanäkymää suoraan rannekkeen näytöltä.

Muiden aktiivisuusrannekkeiden tavoin Gear Fit2 mittaa askeleet, noustut portaat, kulutetut kalorit ja unen laadun. Lisäksi laite tunnistaa esimerkiksi salilla tehtävät kyykkyliikkeet, pyöräilyn, soutulaitteella harjoittelun ja erilaisia joogaliikkeitä. Ranneke kestää upotuksen veteen.

Kuten monissa muissakin nykyajan aktiivisuusmittareissa, myös Gear Fit2:ssa on monia älykelloista tuttuja ominaisuuksia. Laite ilmoittaa viesteistä, puheluista, kalenterista ja muista sovelluksista. Käyttäjä voi lähettää etukäteen kirjoitettuja vastausviestejä. Samsung lupaa rannekkeelle 3-4 päivän akun keston yhdellä latauksella.

Fit2 tulee saataville mustana, sinisenä ja pinkkinä. Ranneke ei ole yhteensopiva iOS-laitteiden kanssa. Laitetta odotetaan kauppoihin kesäkuun aikana alle 180 euron hintaan.