Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin uusi huippupuhelin Galaxy Note8 myyntiin Suomessa

Samsungin uuden huippupuhelimen Galaxy Note8:n ennakkotilausten toimitukset ja myynti ovat alkaneet tänään virallisesti myös Suomessa ja muilla markkinoilla.

Puhelimen hinta Suomessa on 1 029 euroa. Myynnissä on yksi versio, jossa on sisäistä tallennusmuistia 64 gigatavua.

Joiltakin jälleenmyyjiltä, kuten Verkkokauppa.comin Helsingin myymälästä sekä esimerkiksi ainakin joistakin Giganteista, Galaxy Note8:aa löytyy myytäväksi jo heti tänään myös myymälän hyllystä.

Galaxy Note8:n ennakkotilausetuna Euroopassa Samsung tarjosi DeX-telakan, joka mahdollistaa Note8:n liittämisen ulkoiseen näyttöön, näppäimistöön ja hiireen ja käytön tietokoneen keskusyksikön tavoin.

Galaxy Note8 on ensituntuman perusteella ehkäpä paras Android-puhelin mitä toistaiseksi on nähty. Se sisältää suuren 6,3 tuuman Infinity Display -näytön 18,5:9-kuvasuhteella, 2x optisen zoomin tarjoavan 12 megapikselin kaksoiskameran optisella kuvanvakaimella molemmissa kameroissa sekä tietenkin Note-sarjan tunnusmerkin S Pen -kynätuen.

Suomessa Galaxy Note8:n värivaihtoehtoja ovat musta Midnight Black sekä kultainen Maple Gold. Maailmalla tarjolla on myös orkideanharmaa Orchid Gray sekä sininen Deepsea Blue.

Samsung Galaxy Note8 Maple Gold.
Samsung Galaxy Note8 Maple Gold.
Samsung Galaxy Note8 Midnight Black.
Samsung Galaxy Note8 Midnight Black.