Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungilta taipuvalla näytöllä varustettu puhelin jo alkuvuodesta – Suomi ensimmäisiä myyntimaita

Samsung on työskennellyt taipuvien näyttöjen kanssa jo pitkään. Aiemmin tänä vuonna patenttihakemuksesta selvisi yhtiön taipuvanäyttöinen puhelin, ja nyt SamMobile on saanut uusia tietoja tulevasta SM-G929F -koodinimellisestä puhelimesta.

SamMobilen mukaan uusi, mielenkiintoinen älypuhelin tullaan esittelemään ensi vuoden alussa – mahdollisesti Las Vegasissa CES-messuilla. Puhelin taipuisi mahdollisesti pystysuunnassa. Näin ollen, kun puhelinta ei käytä, sen voisi taitella kasaan simpukkapuhelimen tyyliin. Puhelin veisi näin huomattavasti vähemmän tilaa kuin aukaistuna.

Lähteet vuotivat SamMobilelle myös ensimmäisiä myyntimaita. Verkkosivuston listauksen mukaan laite tulee saataville Isossa-Britanniassa, Saksassa, Italiassa, Etelä-Koreassa, Ranskassa, Puolassa ja Irlannissa. Näiden lisäksi listataan Pohjoismaat, joihin kuuluvat Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja ja Islanti.

Tällä hetkellä tulevan taipuvanäyttöisen puhelimen näytön kokoa ei tiedetä. Laitteessa olisi kuitenkin Qualcommin seuraavan sukupolven huippupiiri Snapdragon 820, kolme gigatavua RAM-käyttömuistia, microSD-muistikortti paikka ja kiinteä akku.

Alta voit katsoa Samsungin konseptivideon taipuvanäyttöisestä puhelimesta parin vuoden takaa.