Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungilta pian uusi todella kestävä puhelin? Kestosuosikille odotetaan seuraajaa

Samsungin Galaxy Xcover -puhelimet ovat olleet suosittuja, sillä niissä on melko kompaktissa koossa ollut tarjolla kestävyyttä vettä, mutta myös tavallista älypuhelinta enemmän iskuja vastaan.

Nyt nykyinen, kohta jo kaksi vuotta vanha Galaxy Xcover 3 voi pian olla saamassa seuraajan, josta ovat paljastuneet ensimmäiset varsinaiset tiedot.

GeekBench-suorituskykytestausohjelmiston tilastoihin on ilmestynyt Samsung mallikoodilla SM-G390F. Nykyinen Xcover 3 on SM-G388F, joten vielä muuten tuntemattoman Samsung-uutuuden voi veikata olevan jatkoa samaan sarjaan.

Valitettavasti GeekBench ei paljasta kovin paljoa tietoa laitteesta, mutta jotain jo tiedetään: SM-G390F:n eli mahdollisesti Galaxy Xcover 4:n pitäisi sisältää Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversio, Samsungin oma Exynos 7570 -järjestelmäpiiri sekä 2 gigatavua RAM-muistia.

Galaxy Xcover 3:ssa RAM-muistia on 1,5 gigatavua ja järjestelmäpiirinä nykypäivänä harvinaisempi tuttavuus Marvellilta.

Exynos 7570 sisältää neljä ARM Cortex-A53 -pohjaista suoritinydintä, Mali-T720-grafiikkasuorittimen sekä LTE-kategoriaa 4 tukevan modeemin.

Galaxy Xcover -puhelimet eivät ikinä ole olleet varustettu huikeilla teknisillä ominaisuuksilla, eikä mahdollinen tuleva SM-G390F ole myöskään tätä muuttamassa. Hyvin kestävänä ja oikein hinnoiteltuna se voisi kuitenkin olla mielenkiintoinen vaihtoehto älypuhelinmarkkinoilla.

Samsung SM-G390F GeekBenchissä.
Samsung SM-G390F GeekBenchissä.