Samsungin seuraava huipputabletti tulossa syyskuussa

Samsungin seuraava huippupuhelin, Galaxy Note7, esitellään jo elokuun alussa, mutta myös syyskuussa järjestettävien IFA-messujen yhteydessä voitaneen tänäkin vuonna nähdä uusia tuotteita korealaisjätiltä. Aiemmin on jo huhuttu ainakin uudesta älykellosta ja viimeisimmän huhun mukaan myös uusi huipputabletti saattaisi tuolloin virallisesti nähdä päivänvalon.

Samsung-asioista yleensä hyvin perillä ollut tietovuotaja Eldar Murtazin on Twitterissä maininnut, että Galaxy Tab S3 saatettaisiin nähdä 1. syyskuuta, eli IFA-messujen aattona. Sen tarkempia tietoja Murtazin ei maininnut, mutta aikataulu kuulostaa hyvin loogiselta. Alkuperäiset Galaxy Tab S2 -mallitesiteltiin melko tarkalleen vuosi sitten, javaikka keväällä julkaistiinkin hieman tehokkaammalla suorittimella varustetut Tab S2 -mallit, voisi syyskuu olla hyvä ajankohta julkaista täysin uudet Tab S3 -mallit.

Uuden tai uusien Galaxy Tab S3 -mallien lisäksi syyskuun alussa nähtäneen myös Samsungin uusi älykello. Gear S3 on tiettävästi käyttämässä vastaavaa pyöreää kellotaulua ja pyöritettävään kehykseen perustuvaa käyttöliittymää kuin edeltäjänsä, viime vuonna julkaistu Gear S2.