Samsungin ja Marimekon yhteistyössä luomat Unikko-suojakuoret ja -rannekkeet tulivat myyntiin - tämän verran ne maksavat

Samsung ja suomalainen Marimekko kertoivat jo tammikuun lopulla uudesta yhteistyöstään.

Nyt yhteistyön tuloksena syntyneet lisätarvikkeet ovat tulleet myyntiin.’Nyt yhteistyön tuloksena syntyneet lisätarvikkeet ovat tulleet myyntiin.

Samsungin ja Marimekon yhteistyö on tuonut ikonisen Unikko-kuvion lifestyle-lisätarvikkeisiin Samsungin laitteille. Valikoima lisätarvikkeita on saatavilla Suomessa ja muualla Pohjoismaissa rajoitetun ajan 2. huhtikuuta alkaen.

Samsungin oman verkkokaupan lisäksi Marimekko-lisätarvikkeet ovat saatavilla valituilta jälleenmyyjiltä, kuten ainakin jo DNA:lta, Elisalta, Gigantilta, Telialta ja Verkkokauppa.comilta.

Valikoima kattaa kahdet erilaiset suojakuoret Galaxy S24:lle, Galaxy S24+:lle ja Galaxy S24 Ultralle, rannekkeen Galaxy Watch -älykelloille sekä suojakotelon Galaxy Buds -kuulokkeille.

Galaxy Watch -ranneke on yhteensopiva Galaxy Watch4 / Watch5 / Watch6 -kellojen kanssa ja Galaxy Buds -suojakuorelo Galaxy Buds FE:n, Galaxy Buds Liven, Galaxy Buds2:n ja Galaxy Buds2 Pron kanssa.

Galaxy S24 -puhelinten kuorissa Unikko-kuvio on joko kohokuviona (Embossed Case) tai kuvana (Dual Layer Case). Myös Galaxy Watch -ranneke sekä Galaxy Buds -suojakotelo sisältävät Unikko-kohokuvion.

Kaikki eri tuotteet ovat saatavilla kukin kolmena eri värivaihtoehtona. Dual Layer Casen osalta värivaihtoehdot ovat vihreä, pinkki ja beige, muiden tuotteiden osalta pinkki, musta ja beige. Kaikista tuotteista löytyy kuvat alta.

Samsungin ja Marimekon lifestyle-lisätarvikkeiden hinnat ovat

 • Embossed Case Galaxy S24 -puhelimille: 79,90 €
  • Värivaihtoehdot pinkki, musta, beige
 • Dual Layer Case Galaxy S24 -puhelimille: 49,90 €
  • Värivaihtoehdot vihreä, pinkki, beige
 • Ranneke Galaxy Watch -kelloille: 49,90 €
  • Värivaihtoehdot pinkki, musta, beige
 • Kotelo Galaxy Buds -kuulokkeille: 49,90 €
  • Värivaihtoehdot pinkki, musta, beige

Osalla jälleenmyyjistä hinnat ovat niiden hinnoittelutavan mukaisesti 5 tai 9 senttiä kalliimpia.

Aiemmin osana Samsungin ja Marimekon yhteistyötä yli 40 ikonista Marimekko-taidekuvaa Maija Isolalta ja monilta muilta suunnittelijoilta tuli saataville The Frame -televisioiden Samsung Art Storeen.