Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin huippupuhelimen Star Wars -erikoisversio tulee myyntiin Suomessa 1 349 euron hintaan

Samsung on vahvistanut sen eilen julkistaman Galaxy Note10+ -huippupuhelimen Star Wars Special Edition -erikoisversion tulevan myyntiin myös Suomessa vielä loppuvuoden aikana.

Rajoitettu erä laitteita tulee myyntiin Telian myymälöihin ja Samsung.comin. Suositushinta erikoisversiopaketille on Suomessa 1 349 euroa. Maailmanlaajuisesti Samsung on kertonut Star Wars -erikoisversion puhelimesta tulevan saataville valituilla markkinoilla 10. joulukuuta alkaen.

Uutuus juhlistaa tulevaa, 20. joulukuuta ensi-iltansa saavaa Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvaa.

Star Wars -erikoisversio Galaxy Note10+:sta on väritykseltään musta punaisilla yksityiskohdilla sekä takaa löytyvillä Star Wars -koristeilla. Lisäksi puhelimen mukana erikoispakkauksessa toimitetaan puhelimelle suunniteltu nahkainen suojakuori, metallinen Star Wars -merkki, punainen S Pen -kynä sekä mustat Galaxy Buds -kuulokkeet, joiden säilytys- ja latauskotelo on sisältä punainen. Galaxy Buds -kuulokkeiden suositushinta erikseen myytynä tavallisina versioina on 159 euroa.

Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition on varustettu myös Star Wars -teemaisilla taustakuvilla, animaatioilla, kuvakkeilla ja äänillä.

Ominaisuuksiltaan Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition vastaa perusversiota muun muassa 6,8 tuuman Dynamic AMOLED -näytöllä, neljällä takakameralla ja 4 300 milliampeeritunnin akulla.

Puhelimen lisäksi Samsung tekee yhteistyötä Star Warsin kanssa loppuvuonna esitettävässä mainoskampanjassa.