Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin Galaxy Buds+ -kuulokkeet tulivat myyntiin Suomessa 179 euron suositushinnalla

Samsung on tuonut uusien Galaxy S20 -huippupuhelintensa ohella tänään Suomessa myyntiin myös uudet täyslangattomat Galaxy Buds+ -nappikuulokkeet.

Galaxy Buds+ -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 179 euroa. Värivaihtoehtoja kolme – musta, valkoinen sekä vaaleansininen.

”Galaxy Buds+ -kuulokkeet tarjoavat entistä korkealaatuisempaa äänentoistoa sekä kirkkaamman äänen puheluissa. Akkua on kasvatettua ilman kompromisseja koon tai muotoilun suhteen. Viime vuonna esitellyt Galaxy Budsit saivat erittäin positiivisen vastaanoton ja odotamme innolla, miten suosikkikuulokkeidemme seuraajat otetaan vastaan”, toteaa Samsungin Pohjoismaiden Wearables-tuotepäällikkö Rikard Skogberg.

Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat uusi päivitetty versio Samsungin viime vuonna julkaisemista alkuperäisistä, ja monissa arvioissa äänenlaadustaan ja käyttömukavuudestaan kehuja keränneistä Galaxy Buds -kuulokkeista.

Galaxy Buds+ -kuulokkeiden spekuloitiin alun perin tarjoavan uudistuksenaan aktiivisen taustamelun vaimennuksen mutta näin ei todellisuudessa ole. Sen sijaan Samsung on panostanut päivitetyissä kuulokkeissa erityisesti akunkeston pidentämiseen.

Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat samankokoiset kuin alkuperäisetkin. Yhden yksittäisen kuulokkeen paino on kasvanut 5,6 grammasta 6,3 grammaan. Sisuksissa kuulokkeissa on kuitenkin aiemman 58 milliampeeritunnin sijaan jopa 47 prosenttia suurempi 85 milliampeeritunnin akku.

Samsungin mukaan kuulokkeiden akunkesto äänentoistossa pidentyykin alkuperäisten Galaxy Buds -kuulokkeiden 6 tunnista peräti 11 tuntiin.

Myös latauskotelon akun kapasiteettia on kasvatettu 252 milliampeeritunnista 270 milliampeerituntiin. Yhteenlaskettuna kuulokkeiden ja kotelon äänentoistoaika kasvaa 13 tunnista 22 tuntiin.

Puheajat uusilla kuulokkeilla kasvavat 5 tunnista 7,5 tuntiin kuulokkeiden ja 11 tunnista 15 tuntiin myös latauskotelon kanssa laskettuna. Alkuperäisten kuulokkeiden osalta Samsung kertoi 15 minuutin lataamisen riittävän 100 minuutin kuunteluaikaan, kun uusien osalta kerrotaan vain 3 minuutin lataamisen tuovan jo 60 minuuttia eli tunnin kuunteluaikaa.

Myös kuulokkeiden äänentoistoa on uudistettu: aiemman yhden kaiutinelementin sijaan kyse on nyt 2-tiejärjestelmästä, jossa yhdistyy matalampia ääniä toistava woofer ja korkeampia ääniä toistava kaiutinelementti. Lisäksi mikrofoneja kuulokkeissa on yhden sijaan kaksi ulkoista ja edelleen yksi korvan sisäinen.

Bluetooth-yhteyden osalta Galaxy Buds+ -kuulokkeet mahdollistavat kytkemisen useisiin laitteisiin. Uutena ominaisuutena on myös lisätuki Spotifylle. Käyttäjä voi asettaa itse räätälöityjä toimintoja: esimerkiksi Spotify-musiikintoisto voidaan asettaa käynnistymään automaattisesti, kun kuulokkeet asetetaan korviin

Latauskotelo tukee edelleen myös langatonta latausta.