Samsungin A-sarja saamassa jatkoa – tasapainoilua hinnan ja ominaisuuksien välillä

Samsungin vuonna 2014 julkistama Galaxy A —sarja on viime vuosina osoittautunut menestykseksi ja tavoittanut erityisesti kuluttajia, jotka haluavat laadukkailla materiaaleilla varustetun puhelimen kohtuuhintaan. Aiemmin Samsung on julkaissut Galaxy A3:sta, Galaxy A5:stä, Galaxy A7:stä ja Galaxy A9:stä vuoden 2016 mallit, mutta nyt huhut veikkaavat kokonaan uutta mallinumeroa. Zauban tuoreessa listauksessa mainitaan Samsungin tuleva Galaxy A4 —malli, joka sijoittuisi A3:n ja A5:n väliin.

Erikoisuutena Galaxy A4:ssä olisi 5,5 tuuman näyttö, joka olisi selvästi suurempi kuin Galaxy A3:n 4,7 tuuman näyttö tai Galaxy A5:n 5,2 tuuman näyttö. Resoluution osalta Galaxy A4:n näyttö tukisi FullHD-resoluutiota, joka olisi Galaxy A3:a tarkempi, mutta samaa tasoa Galaxy A5:n kanssa. Näin ollen puhelin sijoittuisi ominaisuuksiltaan lähemmäs Galaxy A5:ttä kuin budjettimallina toimivaa Galaxy A3:a.

Tällä hetkellä Galaxy A4:stä ei tiedetä tarkempia teknisiä tietoja, mutta puhelimen mallinimenä kulkee SM-A430U. Galaxy A4:n hinnan odotetaan asettuvan Intiassa 25000 ja 30000 Intian rupian välille, mikä tarkoittaa euroissa 329 ja 395 euron hintahaitaria. Tarkempia tietoja puhelimen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tiedossa.

Samsung Galaxy A3 Soft Pink -värisenä
Ylempään hintaluokkaan kuuluva Galaxy A5 Midnight Black -värissä