Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin 229 euron Galaxy A21s -älypuhelinuutuus myyntiin Suomessa kesäkuun puolivälissä

Samsung on kertonut tuovansa Suomen markkinoille uuden, aiemmin tänään julkistetun Galaxy A21s -älypuhelinmallin.

Samsung Galaxy A21s tulee saataville Suomessa kesäkuun puolivälissä. Värivaihtoehdot Suomessa ovat musta, valkoinen ja sininen eli neljäs väri, punainen, ei kuulu paikallisiin valikoimiin. Galaxy A21s:n suositushinta on 229 euroa.

”Galaxy A21s:n avulla Samsung tuo jälleen huikeita ominaisuuksia edulliseen hintaluokkaan. Vahvistamme päättäväisin askelin Galaxy A -laitesarjaamme, sillä näin varmistamme, että voimme tarjota parasta mobiilikokemusta ostajan budjetista riippumatta”, toteaa Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Uutuus on jatkoa vasta huhtikuun alkupuolella julkistetulle Galaxy A21:lle, joka ei myöskään kuulu valikoimiin Suomessa. Galaxy A21:stä uusi Galaxy A21s eroaa muun muassa eri järjestelmäpiirillä, tarkemmalla pääkameralla sekä suuremmalla akulla.

Galaxy A21s on varustettu 6,5 tuuman näytöllä ja neljällä takakameralla.

Samsung Galaxy A21s.
Samsung Galaxy A21s.

Uutta Galaxy A21:ssä on uusi Samsungin Exynos 850 -järjestelmäpiiri, joka korvannee jatkossa edullisemmissa malleissa jo jonkin aikaa palvelleet vanhemmat piirit. Exynos 850 sisältää kahdeksan suoritinydintä (4+4) kaikki 2,0 gigahertsin kellotaajuudella mutta muuten tarkemmat tiedot ovat vielä hämärän peitossa.

6,5 tuuman näytön tarkkuus on HD+-tasoa eli 1600×720 pikseliä ja käytössä on PLS TFT LCD -näyttöpaneeli, jonka pitäisi tarjota hyvät katselukulma-, kirkkaus- ja väritoisto-ominaisuudet huolimatta IPS-paneeleja halvemmasta hinnasta.

Näytön vasemmassa yläkulmassa on reikä etukameralle, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä ja aukon koko f/2,2.

Takaa löytyvät neljä kameraa sisältävät 48 megapikselin pääkameran f/2,0-aukolla 8 megapikselin ultralaajakulmakameran f/2,2-aukolla sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskamerat f/2,4-aukoilla. Taakse on sijoitettu myös sormenjälkilukija.

RAM-käyttömuistia Galaxy A21:ssä on 3, 4 tai peräti 6 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 32 tai 64 gigatavua sekä lisäksi microSD-muistikorttipaikka tuella 512 gigatavun korteille.

Muita ominaisuuksia Galaxy A21:ssä on 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys, Wi-Fi / Bluetooth 5.0 / NFC -yhteydet sekä kookas 5 000 milliampeeritunnin akku, jonka osalta tuetaan 15 watin pikalatausta. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 10 Samsungin One UI -ohjelmiston osana.

Painoa Galaxy A21:ssä on 192 grammaa ja mitat ovat 163,7 x 75,3 x 8,9 millimetriä. Muovikuorisen puhelimen väreissä on hologrammi- ja 3D-hohtotehoste.

Samsung Galaxy A21s:n värivaihtoehdot Suomessa.
Samsung Galaxy A21s:n värivaihtoehdot Suomessa.