Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungilta pullokaiutin ja muita lisävarusteita

Samsung on esitellyt joukon uusia, tyyliltään yhteneviä ja rauhallisissa pastelliväreissä tulevia lisälaitteita. Joukkoon lukeutuu langattomia kaiuttimia, lisävirtalähteitä, USB-valo ja sekä kuulokkeet. Samsungin mukaan uudet lisävarusteet tullaan tuomaan tarjolle maailmanlaajuisesti marraskuun alusta lähtien.

Samsung ei ole vielä vahvistanut lisävarusteiden myyntiintuloa tai hintoja Suomessa.

Yksi uutuuksista on jo ennen julkistustaan verkkoon vuotanut, alla kuvissa nähtävä Scoop-nimeä kantava pienikokoinen pyöreä langaton kaiutin mikrofonilla ja kantohihnalla.

Uudet Samsungin lisävirtalähteet tulevat 5 100 ja 10 200 milliampeeritunnin kapasiteeteissa. Niissä on kantohihna sekä latausjohdosta muodostuu kätevä seisontatuki ladattavalle älypuhelimelle. Virtalähteisiin voi myös kytkeä Samsungin USB-valon.

Samsungin uusi Bluetooth-kaiutin.

 

Uusi langaton latausalusta voi ladata kahta laitetta samanaikaisesti.

 

Uudet Samsungin in-ear-nappikuulokkeet yhdistävät metallia ja kangasta ja sisältävät latteamallisen, vähemmän herkästi sotkeutuvan johdon.

 

Samsung esitteli myös suurikokoisemman pullon lailla muotoillun 360 asteen surround-äänikaiuttimen, joka on langattomasti ladattavissa ja sisältää myös valon, jonka väriä voi muuttaa Samsungin Lux Manager -sovelluksella. Helposti väriä voi vaihtaa myös kaiutinta heiluttamalla.

 

Samsungin uusi pullon mallinen suurempi kaiutin.