Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungilta uudet täyslangattomat Galaxy Buds+ -kuulokkeet – parannusten kohokohta pidentynyt akunkesto

Samsung on julkistanut uusien Galaxy S20 -huippupuhelinten ja taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip -simpukkapuhelimensa rinnalla myös uudet täyslangattomat Galaxy Buds+ -nappikuulokkeet.

Galaxy Buds+ -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 179 euroa. Värivaihtoehtoina on edelleen musta ja valkoinen sekä lisäksi vaaleansininen.

Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat uusi päivitetty versio Samsungin viime vuonna julkaisemista alkuperäisistä, ja monissa arvioissa äänenlaadustaan ja käyttömukavuudestaan kehuja keränneistä Galaxy Buds -kuulokkeista.

Galaxy Buds+ -kuulokkeiden spekuloitiin alun perin tarjoavan uudistuksenaan aktiivisen taustamelun vaimennuksen mutta näin ei todellisuudessa ole. Sen sijaan Samsung on panostanut päivitetyissä kuulokkeissa erityisesti akunkeston pidentämiseen.

Galaxy Buds+ -kuulokkeet ovat samankokoiset kuin alkuperäisetkin. Yhden yksittäisen kuulokkeen paino on kasvanut 5,6 grammasta 6,3 grammaan. Sisuksissa kuulokkeissa on kuitenkin aiemman 58 milliampeeritunnin sijaan jopa 47 prosenttia suurempi 85 milliampeeritunnin akku.

Samsungin mukaan kuulokkeiden akunkesto äänentoistossa pidentyykin alkuperäisten Galaxy Buds -kuulokkeiden 6 tunnista peräti 11 tuntiin.

Myös latauskotelon akun kapasiteettia on kasvatettu 252 milliampeeritunnista 270 milliampeerituntiin. Yhteenlaskettuna kuulokkeiden ja kotelon äänentoistoaika kasvaa 13 tunnista 22 tuntiin.

Puheajat uusilla kuulokkeilla kasvavat 5 tunnista 7,5 tuntiin kuulokkeiden ja 11 tunnista 15 tuntiin myös latauskotelon kanssa laskettuna. Alkuperäisten kuulokkeiden osalta Samsung kertoi 15 minuutin lataamisen riittävän 100 minuutin kuunteluaikaan, kun uusien osalta kerrotaan vain 3 minuutin lataamisen tuovan jo 60 minuuttia eli tunnin kuunteluaikaa.

Myös kuulokkeiden äänentoistoa on uudistettu: aiemman yhden kaiutinelementin sijaan kyse on nyt 2-tiejärjestelmästä, jossa yhdistyy matalampia ääniä toistava woofer ja korkeampia ääniä toistava kaiutinelementti. Lisäksi mikrofoneja kuulokkeissa on yhden sijaan kaksi ulkoista ja edelleen yksi korvan sisäinen.

Bluetooth-yhteyden osalta Galaxy Buds+ -kuulokkeet mahdollistavat kytkemisen useisiin laitteisiin. Uutena ominaisuutena on myös tuki Spotifylle kosketustoimintojen osalta.