Samsung vahvisti: sininen Galaxy S7 edge tulossa

Samsungilta on ainakin valituille markkinoille, todennäköisesti laajemminkin, tulossa tarjolle uusi sininen värivaihtoehto Galaxy S7 edge -puhelimesta.

Samsung vahvisti jo aiemmin vuotokuvissa nähdyn sinisen Blue Coral -värin tulon tänään Singaporessa samassa yhteydessä kertoessaan tablettinsa lanseerauksesta. Asiasta uutisoi myös SamMobile.

Singaporessa sininen Galaxy S7 edge tulee saataville jo 5. marraskuuta. Aiemmin sininen väri Galaxy S7 edgessänähtiin jo vuotokuvassa yhdysvaltalaisoperaattori Verizonin logolla, joka kertoo sen olevan tulossa markkinoille myös Yhdysvalloissa.

Samsung ei ole vielä kertonut sinisen Galaxy S7 edgen myyntiintulosta Pohjoismaissa eikä ole vielä Singaporessakaan julkistanut siitä virallisia kuvia.

Toistaiseksi ei myöskään ole varmuutta, voisiko sininen värivaihtoehto olla tulossa edge-version ohella myös Galaxy S7:n perusversiosta.

Samsungilla on varmasti halua piristää Galaxy S7 -myyntiä uudella värivaihtoehdolla Galaxy Note7:n kuoppaamisen jälkeen. Uusi tyylikkään vaaleansininen Blue Coral -väri nähtiinkin ensi kerran juuri Samsungin epäonnisessa suuremmassa huippupuhelimessa tänä syksynä.

Samsungilla on Galaxy S7 -myynnin kiihdyttämiseksi Suomessa yhä käynnissä myös kampanja, jossa kaupan päälle saa noinsadan euron arvoisen Samsungin 128 gigatavun EVO microSDXC -muistikortin.

Suomessa Note7 ei ehtinyt tulla missään vaiheessa myyntiin.

Blue Coral oli osoittautumassa suosituksi Galaxy Note7 -väriksi.