Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung-uutuudet saapuvat Suomeen – tässä Gear Fit2:n ja Gear IconX:n hinnat

Samsung on esitellyt uudet liikunnalliset mobiililaitteensa. Gear Fit2 -ranneke ja Gear IconX -kuulokkeen suuntaavat luonnollisesti myös Suomen markkinoille, mutta kustantavat useamman sataa euroa kumpikin.

Gear Fit2 jatkaa Samsungin kaarevien Tizen-rannelaitteiden sarjaa. Mukana ovat laajat kuntotoiminnot, jotka mahdollistetaan esimerkiksi sykkeenmittauksen ja sisäänrakennetun GPS-anturin avulla. Lisäksi Gear Fit2 kykenee sisäisen tallennustilansa avulla toistamaan musiikkia myös täysin itsenäisesti.

Samsung Gear IconX.

Gear IconX -kuulokkeet läsäyttävät tiskiin monia vastaavia ominaisuuksia. Langattomat Bluetooth-napit kykenevät musiikin toistoon ja hallintaan – myös itsenäisesti – ja seuraavat liikkuvan käyttäjänsä sykettä, kulkemaa matkaa, nopeutta ja muita mittareita.

Molempien laitteiden tarjonta on varsin vakuuttavaa, mutta halvalla ne eivät kaupasta lähde. Samsungin mukaan Gear Fit2 tulee myyntiin Suomessa 10. kesäkuuta suositushintaan 220 euroa. Gear IconX taas maksaa 250 euroa. Kuulokkeet saapuvat kauppohin myöhemmin kesällä.