Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi kestävä Samsung-puhelin myyntiin Suomessa - tällainen on Galaxy Xcover 4

Samsung tuo uuden kestävän Galaxy Xcover 4:n myyntiin myös Suomessa. Puhelin tulee saataville 13. huhtikuuta alkaen 299 euron hintaan. Aiemmat Xcover-puhelimet ovat osoittautuneet suosituiksi Suomessa.

Samsungin Xcover-sarjan puhelimet on suunniteltu kestämään kovaa kyytiä tavallisia älypuhelimia paremmin. Xcover 4 jatkaa samaa sarjaa, ja on testattu MIL-STD 810G -standardin mukaisesti. Laite kestää tavanomaisia älypuhelimia paremmin esimerkiksi kolhuja ja tärinöitä. Lisäksi Xcover 4 on IP68 -luokiteltu, eli pölytiivis ja se kestää lyhytaikaisen upotuksen matalaan veteen.

”Samsungille on tärkeää tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat eturintamassa ja vastaavat heidän tarpeisiinsa, haasteisiinsa ja toiveisiinsa. XCover 4 on täydellinen esimerkki siitä, miten pyrimme luomaan merkityksellistä innovaatiota. Tämä puhelinuutuus on suunniteltu kestämään äärimmäisissä olosuhteissa ja tarjoamaan kaikki älykkäät ominaisuudet, joita älypuhelimelta voi odottaa”, sanoo Samsung Suomen Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Galaxy Xcover 4:n varustukseen kuuluvat muun muassa 4,99-tuumainen TFT-näyttö 1280×720 pikselin HD-tarkkuudella, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin sekä kahden gigatavun RAM-muisti. Aivan kuten aiemmat Xcover-mallit, ei uusinkaan siis häikäise suorituskyvyllään, vaan on lähinnä perustoimintoihin yltävä älypuhelin.

Tallennustilaa Xcoverissa on 16 gigatavua sisäänrakennettuna, ja lisätilaa saa tarvittaessa microSD-muistikortilla. Kameroiden tarkkuudet ovat 13 ja 5 megapikseliä, ja 172 grammaa painava laite sisältää NFC-yhteyden sekä 2 800 milliampeeritunnin akun. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat.

Galaxy Xcover 4 on tehty kestämään myös iskuja.
Galaxy Xcover 4 on tehty kestämään myös iskuja.