Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung The Premiere -projektorit myyntiin Suomessa

The Premiere -projektorimallisto haastaa kilpailijansa muun muassa suurella 4K-kuvalla, HDR10+-tuella sekä Tizen-käyttöjärjestelmällä.

Samsung julkaisi 23.11. tiedotteen, jossa se kertoo tuovansa The Premiere -mallistonsa projektorit myyntiin Eurooppaan sekä Pohjoismaihin. Kyseiseen mallistoon kuuluu kaksi mallia: LSP9T ja LSP7T.

The Premiere -projektoreiden ominaisuuksiin lukeutuvat 4K-resoluutio, sisäänrakennetut kaiuttimet sekä yksinkertaisen miellyttävä design. Molemmat projektorit toimivat UST-tekniikalla (Ultra Short Throw), jonka ansiosta ne voidaan asettaa erittäin lähelle seinää tai valkokangasta, johon kuva halutaan heijastaa. Molemmat näistä malleista tukevat HDR10+-formaattia ja niiden käyttöjärjestelmänä toimii Samsungin älytelevisioista tuttu Tizen. Tizenin ansiosta projektoreilla voidaan katsella videosisältöä monista eri suoratoistopalveluista verkkoyhteyden välityksellä. Lisäksi Tizen-käyttöjärjestelmä tuo mukanaan muitakin Samsungin älytelevisioista tuttuja ominaisuuksia, kuten esimerkiksi Tap View sekä Filmmaker Mode -kuvatila.

LSP9T on näistä malleista suorituskykyisempi. Se voi heijastaa 100-130-tuumaisen kuvan, ja sen maksimikirkkaus on 2 800 ANSI-Lumenia. Siinä on myös kolmoislasertekniikalla varustettu valonlähde sekä LSP7T:tä tehokkaampi ja monipuolisempi, sisäänrakennettu Acoustic Beam Surround -äänentoistojärjestelmä (4.2-kanavainen, 40 W).

LSP7T on taas hinnaltaan huomattavasti LSP9T:tä halvempi. Sen heijastaman kuvan tuumakoko voidaan asettaa 90-120-tuumaiseksi, ja sen maksimikirkkaus on 2 200 ANSI-Lumenia. LSP9T-mallista poiketen siinä on yksi laservalonlähde. LSP7T:n äänentoistojärjestelmä on 2.2-kanavainen ja teholtaan 30 W.

The Premiere -projektoreiden suositushinnat ovat 6 499 € (LSP9T) sekä 3 499 € (LSP7T).

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.