Samsung-pomo on vakuuttunut Galaxy S8:n turvallisuudesta: "Ei ole varaa missata uudestaan"

Samsungin uusin huippupuhelin Galaxy S8 on nähnyt päivänvalon tänään. Puhelin on korealaiselle elektroniikkajätille erittäin tärkeä lanseeraus varsinkin, kun ottaa huomioon Galaxy Note 7:n akkuongelmat. Puhelin jouduttiin vetämään markkinoilta pian sen jälkeen, kun se oli tuotu kauppoihin. Ongelmana oli akkujen ylikuumeneminen ja jopa syttyminen tuleen.

Tällä kertaa Samsung on tehnyt kaikkensa, jotta vastaava ei toistu. Tämän vahvistaa myös Samsung Suomen myyntijohtaja Antti Holopainen.

– Ilman muuta tämä on imagon kannalta erittäin tärkeä julkistus, kuten aikaisemmatkin lippulaivapuhelimet. Nyt jos koskaan olemme ottaneet puhelimen toimivuuden supertarkasti huomioon. Olemme varmistaneet että kone varmasti toimii. Ei ole varaa missata uudestaan, Holopainen sanoo.

Galaxy Note 7:n jälkipyykin seurauksena Samsung esitteli uuden 8-portaisen laadunvalvontaprosessin, jonka pitäisi olla aukoton.

– On selvää, että Galaxy S8 on Samsungin kaikkien aikojen varmatoimisin laite. Tällä kertaa ei ole hätäilty tuotantoprosessin kanssa, kaikki asiat on tarkistettu viimeisen päälle.

– Tutkimusten perusteella Samsungin brändimielikuva on toipunut hyvin kuluttajien silmissä. Olemme edelleen haluttu ja laadukkaana pidetty merkki. Kehitys on nyt nousujohteista, Holopainen jatkaa.

Samsungin edellinen lippulaivapuhelin Galaxy S7 oli myynnillisesti menestys myös Suomessa. Holopaisen mukaan laite oli kaikkien aikojen myydyin yli 600 euron hintainen älypuhelin Suomen markkinoilla.

– S-sarjan laite on meille aina elämän ja kuoleman kysymys. Sen hyvä tai huono myynti näkyy koko yhtiön tuloksessa selvästi.