Huhu: Samsung päivittämässä A-sarjaansa

Samsung starttasi noin vuosi sitten uuden A-sarjansa, jonka puhelimet olivat rakenteeltaan pääosin metallia – tietenkin näyttöä lukuun ottamatta. Twitterissä @sleaknow on julkaissut kuvia tulevista A-sarjan puhelimista ja niistä ilmenee, ettei rakenne ole enää kokonaan metallinen. Tulevat A-sarjalaiset lainaavat muotoilussa paljon Galaxy S6 -älypuhelimilta.

Uudet Galaxy A3- ja A5 -älypuhelimet nimetään mahdollisesti (2016 Edition) -lisän kera, jonka avulla kuluttajat erottavat ne vanhemmasta sukupolvesta. Tarkkoja teknisiä ominaisuuksia laitteista ei ole vielä vuotanut verkkoon, mutta näyttöjen koot pysynevät muuttumattomina. Näin ollen uudessa Galaxy A3:ssa olisi 4,5 tuuman näyttö ja Galaxy A5:ssä viiden tuuman näyttö.

Ensimmäisen sukupolven Galaxy A-sarjan laitteissa oli lähes kokonaan metallinen rakenne. Tulevissa A-sarjalaisissa metallisesta takaosasta olisi kuitenkin luovuttu, ja tilalle tulisi lasia Galaxy S6 -älypuhelimien tapaan. Takakuorien design muistuttaa muutenkin paljon Galaxy S6 -puhelimia esimerksi kamerakyttyrän kohdalta. On pitkälti mielipidekysymys, kummasta pitää enemmän: lasista vai metallista. Tosiasia on kuitenkin se, että lasi hajoaa metallia huomattavasti helpommin.

 

 

 

 

Galaxy A3, Galaxy A5 Edition pic.twitter.com/1ZFqpJCicT

— S_leak (@sleaknow) November 9, 2015