Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung kiistää tiedot Galaxy S6:n surkeasta myynnistä

Samsung ei ole ilmoittanut virallisia tietoja uusimman Galaxy S6 -lippulaivapuhelimensa myyntimääristä, mutta vihiä niistä saatiin, kun korealainen Yonhap News kertoi omiin lähteisiinsä vedoten S6:n myyneen ainoastaan 10 miljoonaa kappaletta runsaassa kuukaudessa.

Jos luku pitäisi paikkansa, S6:n myynti olisi lähellä floppia. Edellinen Galaxy S5 saavutti 10 miljoonan kappaleen rajapyykin 25 päivässä. Samsung on odottanut S6:sta myyntimenestystä, joka peittoaisi selvästi edellisen S5:n myyntimäärät. Puhelimen julkistushetkellä Samsung kertoi odottavansa peräti 70 miljoonan S6-puhelimen toimitusta tämän vuoden loppuun mennessä.

Samsung on kiistänyt Yonhap Newsin tiedot 10 miljoonan kappaleen myynnistä. "Galaxy S6 ja Galaxy S6 Edge ovat saaneet positiivisen vastaanoton. En epäile, etteivätkö ne olisi eniten myyneet Galaxy-mallit koskaan", yhtiön edustaja kertoi.

S6-puhelinten alkutaival ei ole ollut ongelmaton. Käyttäjät ovat raportoineet muun muassa puhelimen hidastelusta ja keskusmuistin kulutuksesta. Joillakin käyttäjillä on ollut lisäksi ongelmia wi-fi-yhteyksien kanssa.