Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung julkaisi Internet-verkkoselaimestaan uuden 14-version useilla uudistuksilla

Samsungin verkkoselain on saanut uuden päivityksen.

Samsung Internet 14 tuo mukanaan uudistuksia muun muassa tietoturvaan ja moniajoon.

Samsungin Internet-verkkoselaimen tuorein päivitys sisältää muun muassa odotettuja tietoturvakohennuksia. Älykäs seurannanesto tyhjentää jatkossa selaimen evästeet tasaisin väliajoin estääkseen käyttäjän huomaamattoman seurannan, minkä lisäksi käyttäjät voivat halutessaan nähdä estettyjen ponnahdusikkunoiden ja evästeiden määrän asetusten kautta.

Samsung-selain sopii jatkossa paremmin myös taittuvanäyttöisille laitteille, joilla videotoiston voi asettaa näytön yläosalle, toistopainikkeet puolestaan alaosalle ja näin sujuvoittaa katselukokemusta.

Taittuvanäyttöisten laitteiden käyttötila. Kuva: Android Police.

Lisäksi selaimesta voi jatkossa avata kaksi ikkunaa vierekkäin ja täten selailla verkkoa kahdessa näkymässä samanaikaisesti. Esimerkiksi Samsungin One UI 2.5 -ohjelmistolla on mukana tuki peräti kolmelle rinnakkaiselle ikkunalle.

Päivityksessä on mukana myös muutamia pienempiä uudistuksia, kuten parannuksia yhteensä 18 kieltä tukevalle sivustokäännökselle. Lisäksi Galaxy-laitteen fonttivalinta vaikuttaa nyt myös verkkosivustoihin käyttäjän niin halutessa.

Samsung Internet -verkkoselain on asennettavissa Google Playsta muillekin kuin korealaisyhtiön omille älypuhelimille.