Samsung ja Marimekko tuovat yhteistyössä ikonisen Unikko-kuvion suojakuoriin ja rannekkeisiin - tältä uutuudet näyttävät

Samsung ja suomalainen Marimekko kertoivat jo tammikuun lopulla uudesta yhteistyöstään.

Nyt on kerrottu yhteistyön tuloksena syntyneiden lisätarvikkeiden saapumisesta myyntiin.

Samsung ja Marimekko tuovat ikonisen Unikko-kuvion lifestyle-lisätarvikkeisiin. Rajoitetun ajan saatavilla oleva valikoima lifestyle-lisätarvikkeita, joita koristaa Marimekon ikoninen Unikko-kuvio, tulee saataville Suomessa ja muualla Pohjoismaissa Samsung Galaxy -tuotteille 2. huhtikuuta. Lisätarvikkeisiin lukeutuu Galaxy S24 -sarjan puhelinten suojakuoria, Galaxy Buds -kuulokkeiden suojakoteloita ja Galaxy Watch -kellorannekkeita.

Galaxy S24 -puhelimille tulee saataville kahdenlaisia kuoria, joissa Unikko-kuvio on joko kohokuviona tai läpinäkyvissä kuorissa kuvana.

Samsungin ja Marimekon lifestyle-lisätarvikkeet tulevat saataville sekä Samsungin verkkokaupasta että valikoiduilla jälleenmyyjiltä.

“Odotamme innolla tätä Marimekko-yhteistyömme seuraavaa vaihetta, kun lisätarvikevalikoiman myynti alkaa. Näiden uniikkien ja tyylikkäiden lisätarvikkeiden sekä Marimekon ajattoman designin kautta käyttäjämme voivat tuoda persoonallisuutensa ja tyylinsä esiin näyttävästi”, sanoo Samsungin Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Aiemmin osana Samsungin ja Marimekon yhteistyötä yli 40 ikonista Marimekko-taidekuvaa Maija Isolalta ja monilta muilta suunnittelijoilta tuli saataville The Frame -televisioiden Samsung Art Storeen.