Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung Gear S3 -kellot myyntiin Suomessa 2. joulukuuta alkaen

Samsungin elo-syyskuun vaihteessa IFA-messuilla julkistama Gear S3 -älykello tulee myyntiin Suomessa 2. joulukuuta alkaen. Gear S3 tulee myyntiin kahtena eri mallina: urheilullisempi Frontier ja hienostuneempi Classic.

Gear S3:t toimivat aiempia Samsungin kelloja paremmin omillaan. Niissä on sisäänrakennettu GPS, sykemittari, kaiutin ja mikrofoni sekä 4 gigatavun tallennustila, mikä mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen ja sen, että omaa musiikkia voi tallentaa suoraan kelloon. Lisäksi mukana on Bluetooth Low Energy -tuki, jopa 4–5 päivän akkukesto ja Glove Mode -tila, joka mahdollistaa kellon käytön käsineillä kylmän tullen.

Samsung Gear S3 Frontier.

Muista älykellojen näytöistä poiketen Gear S3:ssa on Always On Display (AOD) Super AMOLED -näyttö. AOD tarkoittaa, että kellotaulu voidaan näyttää ruudulla aina täysin pimeän lepotilan sijasta. Gear S3:ssa on pyöreä kellotaulu ja sitä voi ohjata kosketuksella tai pyörivällä kellonkehällä. Nyt myös soittoihin ja ilmoituksiin voi vastata helposti koskematta kellotauluun.

Samsung Gear S3:n suositushinta on 399 euroa (Frontier ja Classic).

Frontier-versio Gear S3:sta tukisi myös suoraan itsenäisesti mobiiliverkkoyhteyksiä sen sisältämällä kiinteällä eSIMillä, mutta ainakaan toistaiseksi suomalaisoperaattorit eivät ole kertoneet tämän tuesta.