Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vuotokuva: Samsungilta tulossa uusi pyöreä älykello

Kiivastahtisen alun jälkeen Samsung on hidastanut vauhtia sen älykellojulkaisujen kanssa, ja aikoo nyt ilmeisesti hakea enemmän laatua ja jatkuvuutta kuin sekalaista haja-ammuntaa. Viime vuonna julkaistu Gear S2 näyttäisi jossain vaiheessa saavan samoilla jalanjäljillä kulkevan seuraajan, josta on nyt tihkunut jo hieman tietoa.

Siinä missä Gear S2:a kehitettiin työnimellä Orbis, eli kiertorata, on S3:n työnimi Solis, eli aurinko. Nimestä kertoneen SamMobilen mukaan tästä voi jo päätellä, että myös tuleva kello on kellotaulultaan pyöreä. Pyöreä Gear S2 saikin käyttöliittymästään kiitosta, joten Samsung voi aivan perustellusti jatkaa samoilla linjoilla Gear S3:n kanssa.

Olettaa sopii, että tuleva Gear S3 käyttää edelleen Samsungin omaa Tizen-käyttöjärjestelmää. Laitteen teknisistä tiedoista ei ole vielä kuulunut huhuja, mutta sen ulkonäöstä on kuitenkin jo saatu pieni, joskin hieman epämääräinen maistiainen. Tizen Cafe julkaisi Twitterissä pari vuotokuvaa tai kuvakaappausta, joissa väitteen mukaan esiintyy tuleva Gear S3.

Tässä vaiheessa kannattaa kuvavuoto ottaa vielä varauksella vastaan,mutta sen verran on tiedossa, että uusi älykellomalli korealaisjätiltä on jossain vaiheessa tulossa. Koruvalmistaja de GRISOGONO on jo kertonut tekevänsä yhteistyötä Samsungin kanssa esitelläkseen kellosta jonkinlaisen ökyversion, ja huhujen mukaan perusmalli Gear S3:sta voitaisiin nähdä ensi syksynä.