Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: Samsung Galaxy S7 -malliin iPhonesta tuttu uutuusominaisuus

Samsungin ensi kevään lippulaivapuhelin, Galaxy S7, on tuoreen raportin mukaan saamassa koko liudan mielenkiintoisia ominaisuuksia. Jo aiemmin on raportoitu, että laitteesta on tulossa peräti neljä erilaista versiota, mutta nyt Wall Street Journal kertoo laitteen uusista ominaisuuksista, joista yksi on Applen iPhone 6s -malleista ja Huawein Mate S:n erikoisversiosta tuttu paineentunnistava näyttö.

Wall Street Journalin mukaan Galaxy S7 voisi saada paineentunnistavan näytön lisäksi myös retinaskannerin, entistä paremmin vähäisessä valossa toimivan kameran sekä aiempaanopeamman latauksen ja tiedonsiirron mahdollistavan USB Type-C -liitännän. Lisäksi suoralla näytöllä varustetut versiot voisivat saada muistikorttipaikan, joka oli käytössä vielä Galaxy S5 -mallissa, muttei S6-malleissa. Wall Street Journalin mainitsemiin ominaisuuksiin kannattaa kuitenkin suhtautua varauksella, sillä esimerkiksi maininta USB Type-C -liitännästä ei osu yksiin aiemmin nähtyjen Galaxy S7 -mallikuvien kanssa.

Galaxy S7:n neljä eri versiota tulevat näillä näkymin muodostumaan kahdesta eri koosta, eli joko 5,1- tai kuusituumaisesta näytöstä ja joko edge-versiona tai suoralla näytöllä varustettuna versiona.