Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung Galaxy S10e, S10 ja S10+ saataville Suomessa uudessa punaisessa Cardinal Red -värissä

Samsungin Galaxy S10 -huippupuhelinmalliston uusi punainen Cardinal Red -väri on tulossa myyntiin nyt myös Suomessa.

Väri esiteltiin aiemmin kesäkuussa ensimmäisillä markkinoilla.

Punainen Cardinal Red -väri on tarjolla Galaxy S10:n ja Galaxy S10+:n osalta 8 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla. Galaxy S10e:ssä muistimäärät ovat 6 ja 128 gigatavua.

Värin lisäksi muita eroja uusissa punaisissa malleissa ei ole, vaan puhelinten tekniset ominaisuudet ovat samat kuin muissakin väreissä. Sama pätee hintoihin, eli Galaxy S10e maksaa 799 euroa, Galaxy S10 949 euroa ja Galaxy S10+ 1 049 euroa.

Samsung Galaxy S10+:n uusi punainen Cardinal Red -väri.
Samsung Galaxy S10+:n uusi punainen Cardinal Red -väri.

Punaisena Cardinal Red -värinä Galaxy S10e, Galaxy S10 ja Galaxy S10+ ovat tilattavissa jo ainakin Elisan ja Gigantin verkkokaupoista. Gigantti kertoo toimitusten alkavan 19. heinäkuuta. Elisallakaan uutta väriä ei näytä olevan vielä varastossa.

Vielä tällä hetkellä käynnissä olevana kampanjaetuna 7. heinäkuuta mennessä minkä tahansa Galaxy S10 -sarjan puhelimen Elisalta tai muilta valituilta jälleenmyyjiltä tilaavat saavat kaupan päälle 249 euron Samsung Galaxy Watch Active -älykellon.

Hinta.fi hintavertailu

var hntfW2=hntfW2||[];hntfW2.push({id:"qVmYHLwD",wi:269,wk:"9lvbWh7m",vc:1});

Samsung on usein esitellyt älypuhelimistaan uusia lisävärivaihtoehtoja alkuperäisen myyntiintulon jälkeen. Suomessa Galaxy S10:n ja Galaxy S10+:n värivalikoima on toistaiseksi rajoittunut mustaan (Prism Black), valkoiseen (Prism White) ja siniseen (Prism Blue) väriin. Galaxy S10e on ollut saatavilla myös vihreänä (Prism Green). Lisäksi huippumalli 12 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 1 teratavun tallennusmuistilla on ollut saatavilla keraamipintaisena Ceramic Black -värinä.

Samsung Galaxy S10e Cardinal Red.
Samsung Galaxy S10e Cardinal Red.
Samsung Galaxy S10 Cardinal Red.
Samsung Galaxy S10 Cardinal Red.