Samsungin seuraava jättipuhelin tulee vain kaarevalla näytöllä

Ainakin Samsung itse tuntuu ihastuneen kovasti kaareutuviin edge-näyttöihinsä, sillä jälleen uusi lähde kertoo, että tulevasta Galaxy Note 7 -mallista on tulossa vain kaarevalla näytöllä varustettu edge-versio.

Arvuuttelun ja erinäisten huhujen kohteena on ollut, tuleeko Note 7:stä sekä suora versio että edge-versio, mutta nyt Korea Herald kertoo korealaisraporteista, joiden mukaan suoraa versiota on turha odottaa. Myös Samsung-juoruista hyvin perillä oleva SamMobile on jo aiemmin kertonut, että pelkkä edge-versio näyttää todennäköisimmältä ratkaisulta.

SamMobile on myös varsin vakuuttunut siitä, että seuraava Note-malli tulee esittelemään jälleen uusia ominaisuuksia, joiden ansiosta edge-näyttö on entistäkin käyttökelposempi ratkaisu. Rehellisyyden nimissä täytyy todeta, että tähän asti edge-mallien mahdolliset edut ovat olleet lähinnä makuasioita, mutta toivottavasti Samsung todella tekee Noten reunanäytöistä oikeasti käytännölliset.

Mielenkiintoista on myös se, että Korea Herald kutsuu Samsungin seuraavaa huippumallia nimellä Galaxy Note 7. Viime vuonna nähtiin Note 5, mutta huhujen mukaan yhtiö saattaisi tänä vuonna hypätä mallinimissä kutosen yli suoraan seiskaan. Syyksi on esitetty, että näin yhtiön huippumallien numerointi olisi asiakkaalle selkeämpi, kun Galaxy S -malleissa ollaan jo nyt seiskassa, ja mallinimi Note 6 saattaisi S7:n rinnalla näyttää vanhentuneelta.