Huhu: Samsung Galaxy Note 6 tulee jo kesällä

Samsungilla on viime vuosina ollut tapana esitellä Galaxy Note -sarjan iso lippulaivapuhelin syksyllä IFA-messujen yhteydessä, mutta yhtä perinteisesti kantautuu vuosittain myös huhu siitä, että seuraava Note nähtäisiinkin hieman tavallista aiemmin, eli jo kesällä. Niin myös tänä vuonna, kuten SamMobile uutisoi.

Huhu Koreasta ennustaa, että Galaxy Note 6 esiteltäisiin jo kesällä, ja laite olisi varustettu tulevalla Android N -käyttöjärjestelmällä. Uuden Androidin julkaisu on viime aikoina ajoittunut syksyyn, mutta tänä vuonna Google ilmoitti, että laitevalmistajat saavat sen käyttöönsä jo kesällä, ja Android N:n esiversio onkin jo julkaistu ohjelmistokehittäjien testattavaksi. Tuntuu kuitenkin jokseenkin epätodennäköiseltä, että Samsung ehtisi räätälöidä uuden Androidinvalmiiksi Note 6:lle jo kesällä.

Galaxy S6 edge+ ja Galaxy Note5.

Viime vuonna Galaxy Note 5 (tai Note5) ei saapunut Eurooppaan, vaan täällä Samsung keskittyi myymään sen sisarmallia, saman kokoista S6 edge+:aa. Helmikuussa liikkui jo huhua, jonka mukaan Note 6 olisi tänä vuonna Eurooppaan tulossa, ja ajatusta tukee myös teoria siitä, ettei Samsung tekisi jo valmiiksi isosta 5,5-tuumaisesta S7 edgestä lainkaan erillistä Plus-versiota.