Samsung esitteli Galaxy Note8:sta olympialaiserikoisversion – puhelinta valmistettu 4 000 kappaletta

Talviolympialaiset järjestetään pian 9.–25. helmikuuta 2018 Etelä-Korean Pyeongchangissa. Yhtenä olympialaisten yhteistyökumppanina on tälläkin kertaa Samsung, joka jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan juhlistaa kisoja myös erikoisversiolla huippupuhelimestaan.

Tällä kertaa Samsung on esitellyt olympialaiserikoisversion syksyn Samsung Galaxy Note8:sta.

Myyntiin olympialaismalli ei kuitenkaan tule, vaan Samsung on valmistanut niitä 4 000 kappaletta, jotka se jakaa olympialaisiin osallistuville urheilijoille sekä olympialaisia järjestävälle henkilökunnalle. Lisäksi Galaxy Note8:n saavat kaikki talviparalympialaisten osallistujat.

Samsung GalaxyNote8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition vastaa ominaisuuksiltaan täysin tavallista GalaxyNote8:aa – erot ovat ulkoisia. Takaa puhelin on talviteemaan sopivasti valkoinen ja varustettu olympialaisten logolla. Se ja muita yksityiskohtia on toteutettu kultaisella värillä, joka sekin sopii teemaan.

Samsungille olympialaiset ovat tällä kertaa kenties tavallistakin merkittävämpi tapahtuma, sillä ne järjestetään sen kotimaassa Etelä-Koreassa. Yhteensä Samsung on toiminut olympialaisten kumppanina jo parikymmentä vuotta.