Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsung esitteli uuden metallikuorisen puhelimen

Samsung on virallisesti esitellyt jo jonkin aikaa huhutun uutuuspuhelimensa, Galaxy C5:n. Kyseessä on tyylikkäästi muotoiltu metallikuorinen laite, joka teknisten ominaisuuksiensa perusteella sijoittuu ylempään keskiluokkaan. Laite on nyt julkaistu Kiinassa, mutta vielä on epäselvää, tuleeko se myyntiin muilla markkinoilla.

Galaxy C5:n värikkäinominaisuus sen 5,2-tuumainen Full HD -tarkkuuden Super AMOLED -näyttö. Näytön takana, laitteen sisuksissa, hyrrää Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, kaverinaan neljä gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy 32 tai 64 gigatavua ja enintään 128 gigatavun muistikortteja tukeva muistikorttipaikka kuuluu myös ominaisuuksiin.

Muita ominaisuuksia ovat muun muassa kahdeksan ja 16 megapikselin kamerat, 4G LTE -yhteydet, hybridi-SIM-korttipaikka (eli SIM-kortti ja muistikortti tai kaksi SIM-korttia) ja 2600 milliampeeritunnin akku. Laite on 6,7 millimetriä paksuna kohtuullisen ohut ja painaa 143 grammaa. Varustukseen kuuluvat myös sormenjälkitunnistin ja tuki Samsung Pay -lähimaksuille. Värivaihtoehtoja metallikuoriselle laitteelle on neljä, eli kulta, vaaleanpunainen kulta, hopea sekä harmaa.

Samsung Galaxy C5:n toimitukset Kiinassa alkavat kesäkuussa ja hinnat sen kahdelle eri versiolle ovat 2199 ja 2399 yuania, eli noin 301 ja 328 euroa. Kuten edellä jo mainittiin, laitteen on tähän mennessä kerrottu tulevan vain Kiinan markkinoille. Vielä ei ole tiedossa, alkaako Samsung jossain vaiheessa myydä Galaxy C5:ä myös muissa maissa.