Samsung Galaxy S7:stä tarjolla hulppea luksusversio – hinta 2200 euroa

Yksi uusien Samsung Galaxy S7 -mallien värivaihtoehdoista on kulta, mutta silloin puhutaan vain kullanvärisestä lasista ja alumiinista. Jos huippupuhelimeensa haluaa enemmän blingiä, voi kääntyä esimerkiksi lontoolaisen Truly Exquisite -yhtiön puoleen. Yhtiö on esitellyt aidolla kullalla päällystetyt versiot Samsungin puhelinuutuuksista.

Galaxy S7 -mallien myynti alkaa 11. maaliskuuta, mutta jos mielensä malttaa muutaman viikon pidempään, voi laitteensa tilata Truly Exquisite’ilta ja nauttia joko 24 karaatin kullalla, platinalla tai 18 karaatin ruusukullalla päällystetystä puhelimesta. Mukaan saa vielä puisen laatikon laitteen esittelyä varten sekä Samsungin Gear VR -lasit ja langattoman latausalustan.

Truly Exquisite’in tarjous on suorastaan mainio, sillä kullalla tai platinalla päällystetyillä laitteilla on vuoden takuu ja toimitus on maksuton. Hinnat alkavat 1700 punnasta, eli vajaasta 2200 eurosta. Kiinnostuksensa tilaamisesta voi nyt ilmoittaa lontoolaispajalle, ja toimitusajaksi ilmoitetaan kolme tai neljä viikkoa sen jälkeen, kun Galaxy S7 -mallien myynti alkaa.