Rovion uusi peli julki - tällä kertaa ei vihaisia lintuja

Suomalainen Rovio on julkaissut uuden mobiilipelin, Battle Bayn. Peli tuli saataville Androidille Googlen Play-kaupassa ja iOS:lle Applen App Storessa tänään. Battle Bayssa käyttäjät voivat taistella toisiaan vastaan lahdissa erilaisilla vedessä kulkevilla aluksilla.

Battle Bay on niin sanottu MOBA-peli (Multiplayer Online Battle Arena) eli siinä taistellaan toisia käyttäjiä vastaan reaaliajassa. Pelissä on viisi erilaista laivaa, joilla kaikilla on oma erikoisuutensa. Ne vaikuttavat veneiden ominaisuuksiin – toinen on nopeampi, kun taas toinen on esimerkiksi kestävämpi.

Pelissä on kaksi viiden hengen joukkuetta ja vastustaja on tarkoitus luonnollisesti tuhota. Käytännössä Battle Bay on kolmannen persoonan ammuntapeli. Pelissä voi tuttuun tyyliin kehittää omia veneitään ja taitojaan.

Pelin voi siis ladata ilmaiseksi Applen App Storesta tai Googlen Play-kaupasta. Vaikka kyseessä on ilmainen peli, se sisältää tuttuun tyyliin sovelluksen sisäisiä ostoja. Androidilla peli vaatii Android 4.1 Jelly Beanin tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion, kun taas iOS-puolella peli vaatii toimiakseen iOS 8.0:n tai uudemman käyttöjärjestelmäversion.