Digitaalikellon ja aktiivisuusrannekkeen yhdistelmä

Pelaajille tuttu Razer lähtee nyt myös älykkäiden kellojen kisaan. Tosin Razer itse ei kutsu uutta Nabu Watch -kelloaan suoraan älykelloksi, vaan kelloksi joka on älykäs.

Ulkoisestikaan Razer Nabu Watch ei muistuta lainkaan nykyisiä värinäyttöälykelloja vaan perinteisiä digitaalikelloja. Älytoimintoja siitä löytyy hieman tavallista aktiivisuusranneketta enemmän. Fitness-seuranta on kuitenkin keskeisin uuden kellon älykkäistä toiminnoista: tällä saralla on tarjolla normaali kattaus askelmäärän seuraamisesta kuljetun matkan ja kulutettujen kalorien laskentaan, unenseurantaan sekä edistymiseen verrattuna itse asetettuihin tavoitteisiin. Kellon keräämät tiedot siirtyvät Razerin sovellukseen, joka on tarjolla Applelle ja Androidille.

Razer Nabu Watch on veden- sekä myös iskunkestävä.

Alimpana kellosta löytyvällä yksirivisellä kakkosnäytöllä (OLED, 128×16 pikseliä) Razerin kello esittää erilaisia ilmoituksia puhelimesta, johon kello on yhdistetty – puheluista, viesteistä, sähköposteista, sovelluksista ja niin edelleen. Ilmoitusten selaus tapahtuupainamalla pidempään näytön alapuolelta löytyvää painiketta.

Razer Nabu Watchin eri kellotoimintoja. Alimpana kellotaulusta löytyy yksirivinen näyttö, jolla näkyvät puhelimesta tulevat ilmoitukset.

Lisäksi Razer Nabu Watch sisältää joukon peruskellollekin tyypillisiä toimintoja, kuten sekuntikellon, ajastimet, maailmanajan ja herätystoiminnot. Kellonaika synkronoituu puhelimesta, johon kello yhdistyy Bluetooth-yhteydellä.

Razer Nabu Watchissa on käytössä standardi vaihdettava kelloparisto, jolla luvataan toiminta-aikaa yhdeksi vuodeksi kellon kellotoiminnoille.Nabu Watchin puhelimeen kytkeytyvät toiminnot, eli liikuntaseuranta ja ilmoitusten esittäminen, toimivat kuitenkin erillään kello-osasta ja niillä on myös oma litiumpolymeeriakkunsa, joka tarjoaa toiminta-aikaa näille toiminnoille 7 päivää.Lataus hoituumukana toimitettavalla magneettisesti kiinnittyvällä latauskaapelilla.

Razer Nabu Watchin polykarbonaattikuorisen perusversion hinnaksi on kerrottu 179,99 euroa ja se on tulossa saataville tammikuun loppupuolesta alkaen.Lisäksi tulossa on mustanpuhuva ja teräspainikkeinen Razer Nabu Watch Forged Edition, jota saa vain Razerin omasta verkkokaupasta ja myymälöistä heti tästä lähtien 239,99 euron hintaan.

Razer Nabu Watchista tulee perusmallin ohella Forged Edition, joka on vähemmän vihreä ja enemmän teräksinen painikkeiltaan

Aiemmin Razer on ollut mukana puettavien älylaitteiden markkinoilla myöskin Nabu-nimeä kantavalla aktiivisuusrannekkeillaan.

Pienenä erikoisuutena uusi Nabu Watchkin tukee suoraa laitteidenvälistäyhteyttä, joka mahdollistaa kahden Nabu-käyttäjän vaihtavan helposti Facebook- ja Twitter-tietojaan viemällä kellonsa lähelle toisiaan. Nabu Watchin ohella myös Razerin aiemmat Nabu-rannekkeet tukevat tätä.

 

Razer Nabu Watch sivulta