Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suosittu kuvasovellus Prisma muuntaa nyt videoidenkin tyyliä

Kesän suurimmaksi hittisovellukseksi Pokemon Gon lisäksi noussut Prisma on nyt saanut merkittävän päivityksen jo iPhoneissa.

Prisman iOS-versioon on nyt lisätty odotettu tuki myös videoiden tyylin muunnoksille.

Suosituksi Prisman tekivät sen helposti ja nopeasti toimivat kuvien muutokset eri taiteellisiin tyyleihin. Nopeasti nyt muokkautuvat videotkin – ainakin iPhone 7:llä.Videoiden muokkaus tapahtuu itse puhelimessa, joten siihen ei vaadita verkkoyhteyttä, mutta puhelimen suorituskyky vaikuttaa nopeuteen.

Prisma-sovellukseen voi tuoda aiemmin kuvaamansa videon ja lyhentää sen tai kuvata sovelluksen sisältä nykyisin löytyvällä kameralla uuden enintään 15 sekunnin mittaisen pätkän. Tämän jälkeen videon tyylin pääsee valitsemaan toistaiseksi 9 eri vaihtoehdosta.

Prisma-videon voi kuvien tapaan helposti jakaa Instagramissa tai Facebookissa, tai tallentaa talteen puhelimeen. Prisman kehittäjät ovat kertoneet työskentelevänsä myös tuodakseen mahdollisuuden julkaista video animoituna GIF-kuvana.

Päivitetty Prisma vaatii iOS 10 -käyttöjärjestelmäversion. Prisma on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta.

Prisman Android-version kehitys laahaa iPhone-version perässä, mutta myös siihen videomuunnokset ovat luonnollisesti tulevaisuudessa tulossa. Vielä ensin Androidin osalta vuorossa pitäisi kuitenkin olla kuvien muokkauksen siirtyminen puhelimessa tehtäväksi.