Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Alle 200 euron Kiina-puhelimella pääsee premium-fiilikseen kiinni

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Oppo on esitellyt uuden, edullisen älypuhelimen. Hiljattain yhtiö esitteli kovemman luokan älypuhelimen Oppo R7s:n. Uusi Oppo Neo 7 on luultavasti 1,5 vuotta sitten julkistetun Oppo Neon seuraaja. Oppo ne 7:n hinnan pitäisi sijoittua alle 200 euron hintaluokkaan.

Oppo Neo 7:ssä on käytetty varsin hyviä materiaaleja. Sen takakuoressa on käytetty lasia ja laitteen reunat ovat metallia. Se on joko hopeista tai kultaista mallista riippuen. Takakuori on taasen musta tai valkoinen.

Neo 7:ssä on viiden tuuman TFT LCD -kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on melko vaatimattomat 960×540 pikseliä. Puhelimen toiminnasta huolehtii Qualcommin 1,2 gigahertsin taajuudella sykkivä Snapdragon 410 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on gigatavun verran käyttömuistia. 16 gigatavun tallennustilaa voi tarvittaessa laajentaa muistikortin avulla.

Kuvaus onnistuu laitteen kahdeksan megapikselin takakameralla tai viiden megpaikselin etukameralla. Toiminta-ajoista huolehtii mukavankokoinen 2 420 milliampeeritunnin akku. Oppo Neo 7:n fyysiset mitat ovat 142,7 x 71,1 x 7,6 millimetriä ja se painaa 141 grammaa. Käyttöjärjestelmänä puhelimessa toimii Android 5.1 Lollipop Color OS 2.1 -käyttöliittymällä.

Oppo Neo 7 saapuu ensimmäisenä Intiaan, jonka jälkeen se levittäytyy myös muualle maailmaan. Tarkkaa tietoa puhelimen tulosta Suomeen ei vielä ole, mutta jos on kiinnostunut laitteesta. Kannattaa tarkkailla Oppon Euroopan verkkokauppaa.