Polarin juoksusovellus päivittyi: Tarjolle henkilökohtaiset juoksuohjelmat

Polar on julkaissut uudet juoksijoille suunnatut harjoitusohjelmat Polar Flow-palvelussa. Juoksijoiden harjoitusohjelmat sisältävät nyt personoidun juoksuohjelman, motivoivaa opastusta sekä harjoittelua tukevia video-ohjattuja oheisharjoitteita. Polar Flow määrittää harjoitusohjelmat perustuen käyttäjän nykyiseen kuntotasoon ja muokkautuu edistymisen mukaan. Juoksuohjelmat ovat kaikkien Polar Flow-käyttäjien saatavilla.

Juoksuohjelmassa voi valita tavoitteekseen 5 km, 10 km, puolimaratonin tai koko maratonin ja asettaa tavoitepäivämäärän. Juoksuohjelma kestää keskimäärin 9-15 viikkoa. Jos tavoitepäivämäärä on pitkällä tulevaisuudessa, tarjoaa juoksuohjelma peruskuntovaiheen, jota voi tehdä kuukausia ennen juoksutapahtumaa.

– Polar kertoo käyttäjille, mitä heidän kerryttämänsä tieto tarkoittaa ja ohjaamme, kuinka parantaa suoritusta ja saavuttaa harjoittelutavoitteet, Polarin Smart Coaching Manager Ville Uronen kertoo.

Juoksuohjelmien yhteydessä on video-ohjattuja voima-, keskivartalo- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka auttavat parantamaan yleisiä juoksijoiden heikkoja kohtia, lisäämään juoksun tehokkuutta ja vähentämään loukkaantumisriskiä.

Juoksuohjelmassa on kuusi juoksuharjoitusta: kevyt hölkkä, keskipitkä juoksu, pitkä juoksu, tempojuoksu, intervallijuoksu ja kisapäivän juoksu. Polarin edistyksellisimmät juoksukellot M400 ja V800 antavat lisäksi käytönaikaista opastusta ja tukevat ohjelman kaikkia ominaisuuksia. Juoksija voi mm. katsoa harjoituksen aikana tavoitesykealuettaan ja -kestoa ja säätää harjoitusta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.