Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pokémon GO täyttää vuoden: erikois-Pikachu ja muuta tarjolla

Kehittäjä Niantic jatkaa Pokémon GOn yksivuotissynttäreitä pelin sisäisillä erikoisuuksilla. Nyt Pokémon-kouluttajat voivat rajoitetun ajan napsia talteen erikois-Pikachuja sekä ostaa erityisiä synttärilaatikoita pelin omasta kaupasta.

Niantic kertoo rajoitetun ajan erikoisuuksista blogissaan. Heinäkuun 24. päivään asti pelaajilla on mahdollisuus napata Pokémon-animaatiosarjasta tutun Ash-hahmon lippalakkia käyttäviä Pikachuja. Lisäksi pelin kaupasta voi alennettuun hintaan ostaa erityisiä Anniversary Box -paketteja, jotka voivat sisältää esimerkiksi hautomoja, Ultra-palloja ja Raid-passeja.

Pokémon GO julkaistiin vuosi sitten, ja vuoden aikana peliä on ladattu 750 miljoonaa kertaa ja hirviöitä pelissä on napattu kiinni yhteensä 125 miljardia. Synttärijuhlia vietetään pari kuukautta, ja Nianticin mukaan taannoin nähty gymien uudistus sekä uusi moninpelitila olivat vain alkusoittoa kaikille kesän aikana tuleville uudistuksille.

Synttäreitä juhlitaan myös pelin ulkopuolella. Ensimmäinen Pokémon GO Fest järjestetään Yhdysvalloissa Chicagossa 22. heinäkuuta. Japanissa järjestetään Pikachu Outbreak -tapahtuma elokuussa ja pienempiä tapahtumia on tulossa Eurooppaan elo–syyskuussa.