Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pokémon GOn Apple Watch -sovellus lopetetaan pian

Pokémon GOn kehittäjä Niantic on kertonut lopettavansa suositun pelinsä Apple Watch -sovelluksen. Se lakkaa toimimasta 1. heinäkuuta. Ensimmäisenä ilmoituksen tukisivuilla huomasi Pokémon GO Hub -sivusto.

Niantic kertoo keskittyvänsä nyt marraskuussa esitellyn Adventure Sync -ominaisuuden kehittämiseen. Se mahdollistaa kävellyn matkan kirjautumisen Pokémon GOn osaksi muiden sovellusten, kuten Applen Terveyden ja Google Fitin, kautta.

”Koska Adventure Sync mahdollistaa Trainereille mahdollisuuden seurata askeliaan, ansaiten Buddy Candy -karkkia sekä hautoen munia, yhdessä mobiililaitteessa kahden erillisen laitteen sijaan, haluamme keskittyä rakentamaan Adventure Synciä, jotta Trainereiden ei tarvitse enää jakaa pelaamistaan kahden laitteen välillä”, selittää Niantic.

Osaksi Pokémon GOta lisätty Adventure Sync on tavallaan tehnyt erillisestä Apple Watch -lisäosasta sovellukselle turhan. Keskeinen osa Apple Watch -sovel pialusta oli liikkumisen kirjautuminen osaksi peliä ilman tarvetta pitää Pokémon GO -peliä auki iPhonessa.

Lisäksi Pokémon GO Apple Watchissa on hälyttänyt myös lähellä olevista Pokéstopeista ja mahdollistanut niillä olevien esineiden keräämisen. Sen sijaan ilmestyvät Pokémonit on pitänyt aina puhelinsovelluksen kautta.

Pokémon GO Apple Watchille julkaistiin loppuvuodesta 2016.