Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pokémon GOlle päivitys – yksi merkittävä lisäys

Pokémon GO -peli on saanut päivityksen sekä Androidilla että Applen iOS:llä. Androidilla Pokémon GO päivittyy nyt versioon 0.35.0 ja iOS:llä versioon 1.5.0.

Päivityksessä uutena toimintona mukaan tulee Pokémon Appraisal, joka mahdollistaa pelaajien eli Pokémon-kouluttajien saavan tietoa Pokémoniensa hyökkäys- ja puolustuskyvyistä tiiminsä johtajalta eli joko Candelalta, Blanchelta tai Sparkilta. Tämä auttaa valitsemaan taisteluun Pokémonin, jolla on paras potentiaali voittaa.

Saman lajin Pokémoneilla, kuten vaikkapa kahdella eri Pikachulla, voi olla keskenään erilaiset ominaisuudet. Näitä yksilöllisiä arvoja ei ole aiemmin voinut tarkistaa itse Pokémon GOsta, vaikka ne aiempien Pokémon-pelien tapaan taustalla ovat mukana olleetkin. Aiemmin arvojen tarkistamiseen Pokémon GOn palvelimilta syntyi ulkopuolisia palveluja, jotka Pokémon GOn kehittäjä Niantic kuitenkin pakotti sulkeutumaan, kertoo Business Insider.

Tuore päivitys tuo Pokémon GO -pelailuun hieman lisää syvyyttä, sillä taisteluihin voi nyt valita oikeasti sen parhaan Pokémoninsa eikä valinta tapahdu enää summamutikassa.

Lisäksi Pokémon GOn päivitys sisältää pieniä korjauksia ja uusien kiinnostavien ominaisuuksien parissa työskentelyn kerrotaan jatkuvan.