Pokémon GOlle päivitys – nyt voi valita kaveri-Pokémonin

Pokémon GO -peli on saanut päivityksen, joka tuo peliin mukaan jo aiemmin luvatun kaveri-Pokémon-toiminnon.

Uusi versio pelistä kantaa Androidilla versionumero 0.37.0 ja Apple-laitteissa iOS:llä 1.7.0 ja on nyt saatavilla App Store ja Google Play -sovelluskauppojen kautta.

Suurin uudistus päivityksessä on mahdollisuus valita itselleen omista Pokémoneista yksi kaveriksi, jolloin kävelemällä tietyn matkan voi ansaita karkkia tämän Pokémonin kehittämiseksi. Lisäksi valittu kaveri-Pokémon näkyy pelaajan hahmonvieressä pääkarttanäkymän alakulmassa sekä profiilisivulla.

Mukana on myös pienempiä uudistuksia sekä korjauksia: pienikokoisempia Pokémoneja on nyt helpompi valita ruudulta, muniin liittyen on korjattu niiden kuoriutumiseen liittyvä animaation näkymättä jäämisen ongelma sekä suorituskykyä on parannettu verkkoja vaihdettaessa, jolloin sovellus saattoi aiemmin jäätyä.

Lisäksi uusi päivitys tuo mukanaan tuen Pokémon GO Plus -rannekkeelle, joka on tulossa myyntiin 16. syyskuuta alkaen ympäri maailmaa.

Uusin päivitysversio jatkaa myös taistelua Pokémon GOssa boteilla ja tietojen kerääjillä huijaamista vastaan. Näin ollen valmistajan lukituksista avatut (rootatut tai jailbreikatut) laitteet eivät ole enää tuettuja.