Pokémon GO -ranneke saataville ensi viikosta alkaen

Pokémon GO Plus -rannekelaite on tulossa tarjolle ensi viikosta alkaen. Rannekkeen saapumisesta markkinoille kerrottiin tällä viikollasamalla, kun Pokémon GOn kehittäjän Nianticin toimitusjohtaja John Hanke kertoi Applen tilaisuudessa Pokémon GOn tulosta Apple Watch -kellolle vielä myös tämän vuoden puolella.

Pokémon GO Plus -rannekkeen piti alun perin tulla tarjolle jo kesällä kunnes sen viivästymisestä kerrottiin.

Nyt Pokémon GO Plus -rannekkeen pitäisi saapua myyntiin laajasti ympäri maailmaa perjantaista 16. syyskuuta alkaen.

Pokémon GO Plus hälyttää värinällä ja valomerkein, kun pelaaja on kulkiessaan Pokéstopin läheisyydessä sekä mahdollistaa myös sen tavaroiden keräämiseen suoraan rannekkeesta painamalla. Näin puhelinta tarvitsee käyttää vähemmän ja sen akku kuluu vähemmän.

Mielenkiintoisesti Pokéstopien lisäksi ranneke hälyttää myös napattavaksi ilmestyneestä Pokémonista ja Pokémonin voi napata vain ranneketta painamalla. Tiedon siitä, mikä Pokémon oli kyseessä joutuu kuitenkin tarkistamaan puhelimesta Pokémon GOn avaamalla.

Suomessa ranneke on ollut ennakkomyynnissä vajaan 50 euron hinnalla.

Eilen kerrottiin myös Pokémon GOta ladatun sen julkaisun jälkeen yli 500 miljoonaa kertaa ja Pokémon-pelaajat kävelleen yhteensä jo yli 4,6 miljardia kilometriä peliä pelatessaan.