Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Pitkään odotettu Sky: Children of the Light -peli julkaistiin vihdoin – esiteltiin jo iPhone X:n rinnalla

Jo Applen iPhone X -julkistuksen yhteydessä vuonna 2017 esitelty Sky: Children of the Light on vihdoin julkaistu iPhonelle ja iPadille. Pelin tarkoituksena on palauttaa taivaalta pudonneita tähtiä paikoilleen.

Pelin pelaajat ovat Valon lapsia (Childen of the Light), joiden tavoitteena on yhteistuumin pelastaa taivaalta pudonneita tähtiä tutkien samalla kaunista Sky-kuningaskuntaa. Tutkittavana on seitsemän erilaista valtakuntaa hämyisistä metsistä lumisiin vuoristoihin, ja pelissä on vahvasti läsnä sosiaalinen elementti. Pelaajat ympäri maailman voivat yhdistää voimansa edetäkseen tarinassa.

Peli sisältää myös synkempiä maailmoja.
Peli sisältää myös synkempiä maailmoja.

Omasta pelihahmostaan voi tehdä omanlaisensa kattavalla muokkaimella ja monipuolisella asustevalikoimalla. Eräs pelin elementeistä on myös musiikki, joka vaihtuu kulloisenkin tilanteen mukaan. Pelaajat voivat myös luoda omia rauhoittavia harmonioitaan tutkiessaan maailmaa.

Sky: Children of the Light on ilmainen pelata, mutta myös maksullista lisäsisältöä on saatavilla runsaasti. Osa laajennuksista maksaa vain 0,99 euroa, mutta kalleimmillaan lisäosista joutuu maksamaan jopa 49,99 euroa.

Pelin kehittäjä Thatgamecompany tunnetaan visuaalisesti näyttävistä peleistään ja myös Sky: Children of the Light pyrkii jatkamaan samalla linjalla. Peli on nyt julkaistu iPhonelle ja iPadille, ja se on ladattavissa App Storesta. Myöhemmin peli on tulossa myös Apple TV:lle ja Macille.