Onko sinulla vanha Pebble-kello? Sen voi pian päivittää tähän päivään

Tämän vuoden alussa Pebble julkisti Pebble Time -älykellon. Kyseessä oli startupin ensimmäinen värinäytöllinen kellomalli, joka laittoi samalla laitteen käyttöliittymän täysin uusiksi. Nyt tuo käyttöliittymä saapuu päivityksenä myös alkuperäiselle Pebble-kellolle sekä sen Steel-versiolle.

Timeline-lisänimellä kuvailtu 3.8-ohjelmistoversio jakaa sisällön kolmeen osaan: menneeseen, nykyiseen ja tulevaan. Toimintoja, ilmoituksia ja muuta sisältöä selataan tässä aikajanamaisessa muodossa.

Uusin ohjelmistoversio aikajana-näkymineen tuodaan alkuperäiselle Pebble-kellolle, jolla on ikää jo useampia vuosia, sekä Pebble Steel -metallikellolle vielä tämän kuun aikana. Pebblen mukaan uuden käyttöliittymän kääntäminen laitteille, joita ei aikanaan suunniteltu aikajana-ajatuksen ympärille, on ollut eräs yrityksen historian vaikeimpia tehtäviä.

Julkaisua viimeistellään betatestaajien avulla, joita yritys hakee parhaillaan Android-käyttäjien joukosta. iOS-käyttäjät joutuvat taas odottamaan päivityksen lopullista julkaisua. Betaohjelmasta kiinnostuneet Android-laitteen ja Pebblen omistajat voivat hakea mukaan Pebblen blogista löytyvien ohjeiden avulla.

Pebble

 

Pebble Steel