Oura Labs julki - tarjoaa älysormuksen käyttäjille mahdollisuuden kokeilla uusia ominaisuuksia

Suomalainen Oura Health rakentaa älysormustensa ympärille yhä laajempaa toiminnallisuutta.

Alkujaan unen seuranta oli keskeisessä osassa Oura-sormusten käyttöä. SIttemmin mukaan on tullut uusia ominaisuuksia esimerkiksi stressin seurantaan sekä hiljattain raskauden seurantaan.

Nyt Oura-sovelluksen uudessa Oura Labs -osiossa on tarkoitus tarjota käyttäjille testattavaksi uusia ominaisuuksia ja saada niistä palautetta kiinnostuneilta käyttäjiltä. Oura Labs on julkaistu aluksi Ouran iOS-sovelluksessa Gen3-sormuksen käyttäjille. Jakelu on alkanut vaiheittain satunnaisille käyttäjille. Ouran tavoitteena on tuoda Labs jatkossa saataville kaikille Gen3-käyttäjille.

Ensimmäisenä uutena ominaisuutena Oura Labsin kautta on nyt julkaistu Sympton Radar, joka pyrkii havaitsemaan terveydentilassa tapahtuvia muutoksia perustuen kehon lämpötilaan, hengitystiheyteen, leposykkeeseen ja sykevälivaihteluun.

Sympton Radar esittää tarvittaessa valmiuslukeman ohessa ilmoituksen, jos se havaitsee muutoksen terveydentilassa ja tarpeen levolle. Sympton Radar poistaa käytöstä Ouran tavallisen lepotilan. Ouran mukaan lepotilailmoitukset ovat yleisluontoisempia, kun taas uusi toiminto on suunniteltu yksityiskohtaisemmaksi.

”Oura Labs on tapamme tuoda myös käyttäjille tarjolle sisäinen tapamme tutustua uusiin ominaisuuksiin jäsennellyllä ja muodollisella tavalla. Tämän ominaisuuden ansiosta sovelluksessa on erityinen tila, johon voit siirtyä ja aloittaa kehittämiemme uusien konseptien kanssa. Käyttäjät tulevat näkemään paljon varhaisen vaiheen ideoita Oura Labsissa”, kommentoi Ouran tieteellisen tutkimuksen johtaja (Senior Vice President, Science) Shyamal Patel TechCrunchille.

Sympton Radar on uusi Oura Labs -ominaisuus.
Sympton Radar on uusi Oura Labs -ominaisuus.