Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Ostitko uuden Apple-laitteen 10. syyskuuta jälkeen? Käytä ilmaisen Apple TV+:n tarjous – ensimmäisillä etu erääntyy nyt

Apple avasi omia alkuperäissisältöjään sisältävän Apple TV+ -tilauspalvelun marraskuun alussa viime vuonna.

Suomessa Apple TV+:n hinta on 5,99 euroa kuukaudessa tai valinnaisesti 59,99 euroa vuodessa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Uuden iPhonen, iPadin, Macin tai Apple TV:n ostajat ovat kuitenkin saaneet 10. syyskuuta alkaen kaupan päälle vuoden Apple TV+ -tilauksen maksutta.

Apple-laitteiden ostajien ilmaistarjous on voimassa 90 päivää laitteen ostamisesta. Tätä on kuitenkin laskettu vasta palvelun julkaisusta marraskuun alussa, joten ensimmäisillä asiakkailla edun lunastusmahdollisuus erääntyy nyt tammikuun lopussa.

9to5Mac-sivusto kertoo Applen jo alkaneen lähettää käyttäjille muistutusilmoituksia erääntyvästä tarjouksesta.

Ilmaistarjous on päättymässä nyt miljoonilta asiakkailta, jotka hankkivat tarjoukseen oikeuttavan Apple-laitteen 1. marraskuuta tai sitä aiemmin, alkaen 10. syyskuuta.

Apple TV+ on osa Apple TV -sovellusta.

Tällä hetkellä Apple TV+:ssa on tarjolla 11 alkuperäissarjaa ja kaksi -elokuvaa. Ensimmäisiä sarjoja ovat esimerkiksi Jennifer Anistonin ja Reese Witherspoonin tähdittämä The Morning Show, Jason Momoan tähdittämä See, aikuistumisesta kertova komedia Dickinson, Ronald D. Mooren avaruusaiheinen For All Mankind ja Sesame Streetin tekijöiden Helpsters sekä muutamia muita.

Alta löytyy vielä kertauksena Apple TV+:n ilmaistarjouksen ehdot.

Apple TV+:n ilmaistarjouksen ehdot

Apple tarjoaa uusien Apple-laitteiden ostajille Apple TV+:n vuodeksi ilmaiseksi. Edun käyttämiseen liittyy kuitenkin muutamia ehtoja:

  • Edun käyttöönottoon on aikaa kolme kuukautta laitteen aktivoinnista, tai kolme kuukautta alkaen 1. marraskuuta, jos etuun oikeuttava laite ostettiin ja otettiin käyttöön ennen sitä 10. syyskuuta alkaen
  • Tilaus uusiutuu automaattisesti maksullisena vuoden ilmaisjakson jälkeen
  • Apple TV+:n irtisanominen on mahdollista milloin tahansa Asetusten kautta ja peruminen tulee tehdä vähintään edeltävänä päivänä tilauksen uusiutumispäivästä
  • Ilmaistarjouksen aikana tehtävät irtisanomiset tarkoittavat luopumista jäljellä olleesta ilmaisjaksosta
  • Vain yksi ilmainen vuosi on saatavilla perhettä kohden riippumatta ostettavien laitteiden määrästä

Erityisesti viimeinen ehto on huomionarvoinen. Apple TV+:n ilmainen kokeilujaksokin on jaettavissa kuudelle perheenjäsenelle Applen perhejakotoiminnon kautta mutta tarjoukset eivät kertaudu. Uutta ilmaista kokeilujaksoa ei saa myöskään ostaessaan myöhemmin toisen Apple-laitteen, jos käyttää edelleen samaa Apple ID -tunnusta joka on jo päässyt nauttimaan ilmaisesta vuoden katselusta.

Lisäksi Apple TV+ pitää muistaa irtisanoa vuoden päästä, ellei halua maksaa tilauksesta. Etukäteen irtisanominen katkaisee ilmaisen kokeilujakson.