Tämän jättipuhelimen ennakkotilaus alkoi – loppui heti

Oppo julkisti uudet R7-puhelimensa toukokuussa. Parivaljakon perinteisempi puhelin on Oppo R7, jonka myynti alkoi jo aiemmin kesällä. Tietyillä osa-alueilla petraava Oppo R7 Plus sen sijaan saapui ennakkomyyntiin yhtiön verkkokauppaan menneenä viikonloppuna.

Oppo ilmoitti 5. syyskuuta, että uuden R7 Plus -älypuhelimen ennakkotilaukset ovat alkaneet. Laitetta saa Oppon verkkokaupan kautta tilattua eri puolille maailmaa, mukaan lukien Eurooppaan.

Euroopasta käsin tilattuna Oppo R7 Plus maksaa 429 euroa. Rahallaan saa laitteen, josta löytyvät muun muassa Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavun tallennustila, 4100 milliampeeritunnin akku, sormenjälkitunnistin ja pikalatausmahdollisuus. Kuuden tuuman näytössä on 1920 x 1080 pikseliä ja laitteen ainoa värivaihto toistaiseksi on kulta. Lisäksi ennakkotilaajille on kaupanpäällisiksi tarjolla Bluetooth-kuuloke.

Kiinnostuneille verkkokauppa tarjoaa kuitenkin tänään ikäviä uutisia: laite on myyty loppuun. Joko kysyntä on ollut kovaa tai laite-erä erityisen pieni. Mielenkiintoisesti tosin vain Eurooppaan suunnattu kiintiö tuntuu olevan loppunut. OppoStyle North America ja OppoStyle International -kaupoissa laite on edelleen tilattavissa ja Euroopan omalla osastollakin lupaillaan varaston täydennystä. Jo tilanneiden toimitukset alkavat syyskuun aikana.