Hankkimassa Macia tai iPad Prota? Apple tarjoaa opiskelijoille 150-300 euron kaupanpäällisen

Kouluvuosi pyörähtää jälleen pian käyntiin ja perinteiseen tapaan myös Apple huomioi tämän back to school -tarjousten muodossa.

Tänä vuonna Apple tarjoaa korkeakouluopiskelijoille Beats-kuulokkeet ilmaiseksi kaupan päälle iPad Pron ja Macin ostajalle omassa verkkokaupassaan. Maceista mukana tarjouksessa ovat kaikki muut paitsi Mac mini. iPadeista etu koskee vain Pro-malleja, ei edullisempia iPadeja.

Opiskelijoiden kannattaa useimmiten hankkia Macinsa ja iPadinsa muutenkin Applen omasta verkkokaupasta, sillä ne ovat tarjolla sen kautta alennettuun hintaan korkeakouluopiskelijoille ja koulujen henkilöstölle. Yhtenä esimerkkinä 10,5 tuuman iPad Pron hinta on opiskelijoille vain 719,20 euroa normaalin 749 euron sijaan.

10,5 ja 12,9 tuuman iPad Pron ostajille Apple tarjoaa ilmaiseksi kaupan päälle nyt BeatsX-kuulokkeet, jotka erikseen ostettuna maksavat normaalisti 149,95 euroa. Macin ostajat voivat valita ilmaisiksi kuulokkeiksi BeatsX:n sijaan myös Beats Solo3 Wireless On-Ear tai Powerbeats3 Wireless -kuulokkeet, joiden hinnat ovat 299,95 ja 199,95 euroa. Myös iPad Pron ostajat voivat valita kalliimmat kuulokkeet välirahan maksamalla.

Kuulokekampanja on voimassa 2. lokakuuta asti. Applen mukaan tarjous koskee korkeakouluopiskelijoita, näille hankintoja tekeviä vanhempia sekä oppilaitosten työntekijöitä.