Onko tämä paras suojakuori iPhone 7:lle? Ei juuri paksuutta lisää

Monet haluavat suojata arvokkaan iPhonensa suojakuorilla. Myös uusille iPhone 7 -malleille on esitelty aiemmista iPhone-sukupolvista jo tuttu Peel-suojakuori, jonka erikoisuus on sen ohuus.

Peel-kuori on vain 0,35 millimetriä paksu, joten se ei lisää juurikaan paksuutta tai muutenkaan kokoa iPhone 7 tai iPhone 7 Plus -puhelimeen.

iPhone 7 -malleille Peel Super Thin Case -kuori on tarjolla neljänä eri värinä – mustana, hopeisena, kultaisena sekä ruusukultaisena. Kuori on jonkin verran läpinäkyvä, joten se jättää esiin muun muassa Apple-logon laitteen takana.

Peel-kuoret sekä iPhone 7:lle että iPhone 7 Plussalle ovat myynnissä jo sen omassa verkkokaupassa 24,99 dollarin hintaan ja toimituksesta Suomeen postikuluja tulee lisäksi 5 dollaria. 29,99 dollarin yhteishinta vastaanoin 27 euroa.

iPhone 7:n ja iPhone 7 Plussan muotoilu eroaa edeltäjistään erityisesti takakameran sijoittelun ja koon osalta, joten iPhone 6 ja iPhone 6s -suojakuoret eivät välttämättä sovi uusiin puhelimiin. Ilmoitettujen pituuden, leveyden sekä paksuuden osaltaiPhone 7 ja iPhone 7 Plus ovat kuitenkin aivan identtiset edeltäjiensä kanssa.

Koska Peel-kuori on varsin ohut, ei se välttämättä suojaa rajummilta iskuilta. Pieniltä naarmuilta se kuitenkin suojaa muuten paitsi näyttölasia, joka tarvitsee esimerkiksi oman suojakalvonsa tai panssarilasinsa.

Peel ruusukultaisena.